73% Av pasientene operasjoner ører og nese er barn og ungdom

73% Av pasientene operasjoner ører og nese er barn og ungdom

73% av pasientene operasjoner ører og nese er barn og ungdom

MADRID / EFE / ANA SOTERAS tirsdag 01/15/2013

73% av pasientene som gjennomgår operasjoner ører eller nese er barn og unge med komplekse, ifølge en balanse av ruber Clinic på de mest etterspurte kosmetisk kirurgi i 2012: brystforstørrelse (mellom 50 og 60%) og figurforming (45%)

Av hundre estetiske behandlinger utført i Spania, 26 har en menn som pasienter. De mest etterspurte inngrep mellom hannkjønn ble figurforming (13%), blepharoplasty eller øyelokk kirurgi (7%) og, i mindre grad, neseplastikk eller nese arbeidsplasser (6%).

Dette er data Institute of Cosmetic Surgery Julio Millan Mateo Som bærer navnet til sin leder, den Ruber Clinic Utgitt i dag i en pressemelding.

Som for alder som har gjort slike tiltak, drift ører og nese var tidligst: 73% av pasientene er barn og unge med komplekse, mens brystforstørrelse ble utført mellom 20 og 60 år . Brystreduksjon har vært mer vanlig blant eldre kvinner som har hatt flere svangerskap.

Operasjoner med bredere spekter av alder var fettsuging, som ble utført hos pasienter i alderen 18 til 65 år.

Dr. Millán Mateo dirigerer Institute of Aesthetic Surgery oppkalt etter ruber Clinic i over 25 år. Dette spesialist er internasjonalt anerkjent for å være den første plastisk kirurg som publiserte sin erfaring på behovet for å senke submammary og opprette en ny en i alle brystforstørrelse operasjoner, prosedyrer nå brukt alle kirurger i sektoren, ifølge uttalelse.