HIV evne til å motstå skjult og latent utfordringen med vitenskap

HIV evne til å motstå skjult og latent utfordringen med vitenskap

HIV evne til å motstå skjult og latent utfordringen med vitenskap

MADRID / EFE / NOEMÍ GÓMEZ tirsdag 07/03/2017

Det har vært over 30 år siden det ble identifisert i USA de første tilfellene av AIDS, og denne sykdommen har ingen kur ennå. Likevel, for den amerikanske forskeren Robert F. Siliciano skritt "de har vært enorm", men det er hindringer: HIV er alltid latent og evnen til å 'gjemme' forhindrer fjerne

Andre nyheter

  • Diskriminering fortsatt led av personer med HIV
  • HIV: erstatte daglige piller for én injeksjon per måned

Siliciano, som nylig deltok i Madrid i Gilead Congress-ledede forstår at HIV-pasienter med og samfunnet generelt, kan føle seg litt frustrasjon etter mer enn tre tiår, men insisterer: "Vi har gått fra en fatal til pasienter en pille en dag med få bivirkninger er tatt sykdom"

"Vi har utviklet en Blodprøver å oppdage det raskt, vi vet Slik det er produsert overføring av viruset og kan behandle infeksjon slik at folk ikke dør ", sier den globale HIV-ekspert og professor ved School of Medicine ved Johns Hopkins University (Baltimore, USA).

Men til tross for at "fremskritt han har gjort" hans Helbredelse Det følger Uløst og her og vaksiner som nå fokuserer mest HIV-forskning, som hvert år blir smittet for eksempel i Spania mellom 3000 og 4000 mennesker.

Som andre virus, kan HIV ikke reprodusere seg selv, så den trenger å bruke andre organer å formere seg og overleve i dette tilfelle pasientens immunsystem: spesielt, benytter HIV en type CD4-celler som kalles lymfocytter, aktive og brukes til å produsere kopier av seg selv.

Faktisk, det finnes behandlinger som hindrer HIV -antirretrovirales- gjøre dette og formere seg, men ikke kurere.

Men hvorfor ikke få det, hvorfor i den tiden da en person slutter behandling virusmengde øker raskt?

HIV også infisere og klarer å gjenskape CD4-lymfocytter er i stand til å infisere cellen, men holde seg utenfor, denne gangen uten å multiplisere, og benken: dette kalles Tilstand viral latens. og celler som er i denne tilstand er det som kalles reservoarer Som ikke er fjernet av narkotika.

Viruset forblir i en mellomtilstand, Usynlig immunsystemet og behandling, blir en bombe.

Faktisk tar Siliciano meste av sin karriere studere disse reservoarene: ARV stoppe viruset fra å kopiere, men er ikke i stand til å angripe latent form av det, nettopp fordi det ikke er kopiert. Når en pasient stopper behandlingen, ved 15 dager gjenoppretter den opprinnelige virusmengde fordi HIV fastlåst i reservoarene ut av sin latente og replikert.

Dessuten er den sovende virus også i stand til å dele cellen, og hver av de nye cellene i deres DNA bærer virus off Forskere vet fortsatt ikke hvordan det er i stand til å gjøre dette HIV, men det er den største hindringen for å kurere.

I tillegg, noen ganger viruset er selv i stand til å komme ut av denne tilstanden av ventetid og gjenskape selv ta Den antiretrovirale

Derfor, i henhold til Siliciano, bør at forskning fokusere på reservoarer "Hvis det var en latent form av HIV det kunne helbredes. Problemet er ikke så mye kompleksiteten av viruset, fordi vi vet hva problemet er, men et lite antall celler som har latent form og ikke vet hvordan å eliminere dem. "

I dette forsøket er det forskjellige linjer av forskning, en av dem prøver å reaktivere virus og deretter slette dem "men vi har ennå ikke funnet en god måte for det," sier han.

Hvis du er bekymret for den nåværende amerikanske administrasjonen sier ja ", men så langt har det ikke sagt noe om medisinsk forskning. Jeg håper å fortsette å investere i HIV og støttetiltak for de som rammes får behandling. "