Tilgang til prevensjonsmidler, uansett behandling i Europa

Tilgang til prevensjonsmidler, uansett behandling i Europa

Tilgang til prevensjon saken i påvente i Europa

MADRID / EFE / ROSA GALLARDO Torsdag 08.06.2017

En "Atlas of prevensjon" nylig present påkjenninger som generelt alle europeiske land trenger å forbedre tilgangen til prevensjon. Spania er i en gjennomsnittlig plassering, men under det som ville tilsvare i henhold til deres inntekt per innbygger. Hva er de mest effektive land? Hva europeere foretrekker prevensjon?

Andre nyheter

 • Prevensjons à la carte: Valget av den ideelle
 • metoden. Ned myter om prevensjon!

"I Europa er det problemer for adgang til prevensjon Alle europeiske land må forbedre", det er en av konklusjonene i den europeiske Atlas of prevensjon. Dette arbeidet er et resultat av en studie ledet av European Parliamentary Forum for befolkning og utvikling (EPF) i samarbeid med Tredje-i og støtte av en gruppe med eksperter helse og seksuelle og reproduktive rettigheter.

Atlas sammen mellom de forskjellige medlemsstatene hvor tilgang til prevensjonsmidler og resultatene viser en stor ulikhet Undersøkelsen er basert på

 • Tilgang til prevensjon forsyninger
 • Familievernet
 • planlegging.
 • Den elektroniske
 • informasjon.

Spania Det er i en Gjennomsnittlig stilling i studien, rangering under tilsvarende i henhold til deres inntektsnivå. Concha Martín Perpinan, en ekspert på seksuell og reproduktiv helse og samarbeidspartner av FPFE forklarer: "Vi er verre enn Portugal og Frankrike og andre land som Tyrkia og Irland tilgang til moderne prevensjon."

Resultatene viser også at det er litt online informasjon. om prevensjon og det heller ikke er offentlig finansiert. Vær også oppmerksom på at det er informasjon og tilgjengelighets ulikheter. mellom ulike styrte regioner

EPF støtter ideen om at refusjon av prevensjonsmidler og informasjon Må være antas av helsesystemet Og dette vil også var en veldig liten og en stor offentlig helse pensjonskostnader.

"Med et relativt lite utgifter, kan myndighetene betale tilbake Kostnaden for prevensjon Særlig langvarig, så implantater og IUDs. På den annen side, offisielle nettsteder med informasjon om hvilke typer prevensjonsmidler og hvor du skal få dem, kan være en stor forskjell for innbyggerne, "sier Concha Martín.

Til slutt, de har også ført til at myndighetene og autonome samfunn en serie av Forslagene

 • Tilgang til Moderne prevensjon er et vesentlig element i offentlige primærhelsetjenesten dekning.
 • Tilbudet upartisk og grundig informasjon. om moderne prevensjonsmetoder.
 • Sikre adgang til prevensjon alle mennesker, særlig unge sårbare.
 • Slutter diskriminering etter ekteskapelig status, pris, resept eller juridisk eller administrativ status for enkeltpersoner.

Spesielt Frankrike opptar første sted som en prevensjons tilgjengelighet og likevel er det også det landet med høyere fødselsrate av hele det europeiske kontinentet. Et annet faktum er at i generelle termer Vest-Europa Det er bedre adgang til Øst-Europa.