Estetikk

​Frysebehandling forhindrer håravfall fra kjemoterapi
​En kald behandling forhindrer håravfall fra kjemoterapi Malaga / EFE fredag ​​19.10.2012 En behandling som tar sikte på kreftpasienter som behandles med kjemoterapi hindres ved et kjølesystem av hodebunnen, hårtap, en av de bivirkninger av legemidler som påvirker pasienter psykologisk Fremgangsmåten, som er innlemmet ved klinikken for Strålebehandling og Oncology av Andalucia (Croasa), basert i Malaga, så pioner i Spania Det er allerede implementert i andre europeiske land som Frankrike, England
​Kosmetisk kirurgi, mer naturlig og mindre overdrivelse
​Kosmetisk kirurgi, mer naturlig og mindre overdrivelse MADRID / EFE / VERÓNICA LÓPEZ onsdag 26.09.2012 Brystforstørrelse, fettsuging og neseplastikk er de mest etterspurte tiltak. Tendensen er å se etter en balansert utseende og ikke noe prangende Hvem husker ikke den italienske Sabrina Salerno sang "Boys" under gallanyttårsaften 1987?
​Customizeds tenner
​Customizeds tenner MADRID / EFE / REBECA RUIZ lørdag 24.11.2012 Som ikke ønsker å ha et fint smil? Noen heldige oppnå perfekte tenner uten problemer, men mange må gå gjennom tannlegen å plassere tennene. Den frykt for å være stygge å ha tannregulering har en løsning: en brakett bak den som tenner og er ikke Mister en tann gane, de enkelte delene sammen eller forbedre den type bitt er noen av de behandlinger som kjeveortopedi løst.
​73% Av pasientene operasjoner ører og nese er barn og ungdom
​73% Av pasientene operasjoner ører og nese er barn og ungdom MADRID / EFE / ANA SOTERAS tirsdag 01/15/2013 73% av pasientene som gjennomgår operasjoner ører eller nese er barn og unge med komplekse, ifølge en balanse av ruber Clinic på de mest etterspurte kosmetisk kirurgi i 2012: brystforstørrelse (mellom 50 og 60%) og figurforming (45%) Av hundre estetiske behandlinger utført i Spania, 26 har en menn som pasienter.
​Fjerne en tatovering, verk av en spesialist
​Fjerne en tatovering, verk av en spesialist MADRID / EFE / BRENDA MOLINA mandag 11/18/2013 Det blir stadig vanligere for noen bære en tatovering, derfor er også mer vanlig de som omvender seg fra å ha en. For nå, er den medisinske laser den eneste muligheten til å falme bildet av kroppen uten å forårsake skade eller arrdannelse og bør bare brukes av en fagmann Motta en tatovering bør ikke tas lett på, ikke bare av estetiske grunner, men også for helse, som noen av de stoffene som finnes i blekk
​Rosacea laser anti flushing hud.
​Rosacea laser bekjempe flushing hud. MADRID / EFE-REPORTAJES / Purificación LION fredag ​​20.12.2013 Den "flushing" er en rød i ansiktet, forbigående eller permanent, noe som kan medføre ubehag for den lidende og produsert ved vasodilatasjon av ansiktsbevegelser i genetisk disponerte individer. De demartólogos bruke laser eller pulserende lys for å bekjempe og bedre estetisk.
​Sannheten av hormonelle flekker.
​Sannheten av hormonelle flekker. MADRID / EFE / BRENDA MOLINA onsdag 04/09/2013 Så de er mest kjent; imidlertid er disse endringer i pigment i huden, melasma også kalles, forankret i en kombinasjon av genetiske faktorer, langvarig eksponering for solen, og til og med bruken av enkelte kosmetikk Det er sant at gravide kvinner og kvinner bruker prevensjon er mer sannsynlig å ha melasma, men nye studier har vist at hormoner er bare en liten trigger for disse plassene som vises på ansiktet og er svæ
​Sann eller usann
​Sant eller usant MADRID / EFE-REPORTAJES / CARMEN MARTÍN onsdag 10/04/2013 Til tross for den mengde av informasjon som er tilgjengelig om estetisk medisin, fremdeles tilholdssted gate legender tvil og misforståelser om fyllstoffer, mesotherapy eller botulinumtoksin. Det er på tide å løse Du trenger ikke å være en ekspert for å vite at kosmetisk medisin fortsetter å føre til noen forvirring i samfunnet.
​Yngre ansikt takket være vår blodplasma
​Face yngre takket være vår blodplasma MADRID / EFE / REBECA RUIZ fredag ​​03.05.2013 Årene ta sin toll: som klokken tikker, også blir huden vår større. Se i et speil og akseptere at tiden merking er ikke den eneste løsning: blodplatevekstfaktorer er små proteiner som finnes i blodplater, og brukes til å fornye ansiktet.
​Hjemmelagde oppskrifter for å ta vare ansikt: ansiktet huden
​Hjemmelagde oppskrifter for å ta vare ansikt: ansiktet huden MADRID / EFE / ANA LÁZARO onsdag 09/03/2014 Selv om industri masker laget av formler studert og testet av farmasøytiske laboratorier og kosmetikk, hjem, kan de spille en tilsvarende rolle, selv om de kan forårsake allergier og mindre effektiv.
​Solen er ikke din fiende, retningslinjer for sikker soling
​Solen er ikke din fiende, retningslinjer for sikker soling BLOGG tirsdag 08/07/2014 Med ankomsten av sommeren, nesten alle ønsker å se attraktive og vakre farger. Og jo før, jo bedre. Bloggen "Helse og forebygging" eksponerer deg ti retningslinjer for brunfargen du bør huske på og ikke miste av syne.
​Mer stilisert et ansikt
​Mer stilisert et ansikt MADRID / EFE / PAZ OLIVARES onsdag 08/01/2014 Igjen, en verden av estetiske overrasker oss og viser oss en ny måte å trekke år og legge skjønnhet til ansiktet. I siste kongress of Beauty uten kirurgi, har Dr. Ricardo Ruiz, leder for Unit of Dermatology ruber Clinic og direktør for International Dermatologisk Clinic, utsatt en av de mest vanlige bruk av Botox i asiatiske land.
​Den godt ansikt og liknende
​Den gode siden av tukling MADRID / EFE / MIRIAM MUÑOZ onsdag 30/09/2015 Mange definerer resultatene av ulike kosmetiske behandlinger som unaturlig. Fine linjer eller global foryngelse er de viktigste kravene i estetisk medisin klinikker for kvinner og menn i alderen 30 år. Eksperter på dette feltet detalj som kosmetisk medisin ikke forfølge transformasjoner, vil elegante, subtile resultater og, fremfor alt, naturlig.
​Keloider, de mest gjenstridige arr
​Keloider, de mest gjenstridige arr MADRID / EFE / MARÍA Milano mandag 03/08/2015 Sikkert du har hørt: "Det er ille arr". Det rosa eller lilla bump på huden din ser ut til å øke i løpet av årene. At "stygge" kalt keloid arr og dette er deres kjennetegn Andre nyheter Kosmetisk kirurgi: spanjolene drives av alder Later ingen arr kirurgi "Keloider vet bare som lider.
​Knær og albuer, oppmerksomhet!
​Knær og albuer, oppmerksomhet! MADRID / EFE-REPORTAJES / INMA TAPIA tirsdag 06/16/2015 De er glemt av vår anatomi. Knær, albuer og hæler lider litt oppmerksomhet og revitaliserende kremer og, til slutt, ikke bare tørke ut, sprekke og også miste elastisitet og fasthet. Med sommervarmen oppdaget vi at for lenge forble glemt Andre nyheter Hæler infarkt En analyse av spytt kan unngå kneprotese Natalia Ribé er medisinsk direktør ved Institutt som bærer hans navn.
​Fin brunfarge og sunt: ​​fakta eller fiksjon?
​Fin brunfarge og sunt: ​​fakta eller fiksjon? MADRID / EFE / MIRIAM MUÑOZ mandag 06/08/2015 Er du forbereder huden for sommeren? Er du en av dem som tror at en brunfarge er synonymt med skjønnhet? Hvis du er en av dem som mindreverdighetskompleks av hans hudfarge og ligger som øgler i solen i flere timer eller får inn en tanning booth så ofte å besøke en frisør, bør du kjenne til risikoen som er involvert i denne aktiviteten for helsen Andre nyheter Sol og vitamin D, våre bein allierte God bruk
​Ta vare i ungdomsårene og ikke føler en "stygge andungen"
​Ta vare i ungdomsårene og ikke føler en "stygge andungen" MADRID / EFE / MIRIAM MUÑOZ fredag ​​08.07.2015 I puberteten, den tiden da hormoner er opptatt av å bli voksen, trenger kroppen spesiell omsorg for å risikoen for akne, fedme, overflødig hår eller kroppslukt. Tips for ungdommen ikke en "stygge andungen" følelse.
​Ultralyd for å stramme huden i ansiktet, halsen og brystet
​Ultralydundersøkelser for å stramme huden i ansiktet, halsen og brystet MADRID / EFE / GEMMA HERNÁNDEZ Torsdag 08.01.2015 Tar en puls hud slapphet er målet for Ultherapy, et system som benytter fokusert ultralyd for å forbedre huden fra innsiden; en behandling for de som ønsker å forebygge aldring ansikt, nakke eller hals uten å ty til nålene og skalpeller Den estetisk medisin Det er alliert med ultralyd for å lindre symptomene på dashbord aldring l uten bruk av kirurgi.
​Anal bleking: en estetisk praksis blomstrende
​Anal bleking: en estetisk praksis blomstrende MADRID / EFE / PILAR GONZÁLEZ MORENO tirsdag 09/20/2016 I de senere årene har det blitt svært fasjonable; i Amerika, har mer enn en artist og modell tilstått at han har vært utsatt for denne estetiske teknikken for lightening huden av anal området, inkludert vulva, ved hjelp av en laser.
​Skjønnhet er alltid innenfor
​Skjønnhet er alltid inne MADRID / EFE / SARA MARTOS tirsdag 04/26/2016 Fair Madrid Beauty Days, som arrangeres denne helgen på IFEMA, lov til å turnere det siste innen kosmetisk behandlinger, sport eller positiv psykologi for å prøve å bevise vitenskapelig at en sunn og ungdommelig utseende er forankret i følelser og dermed vise at skjønnhet er på innsiden.