Amancio Ortega donerer 320 millioner for å renovere onkologi lag i Spania

Amancio Ortega donerer 320 millioner for å renovere onkologi lag i Spania

Amancio Ortega donerer 320 millioner for å renovere onkologi lag i Spania

MADRID / EFE / LEDER HELSE onsdag 03/29/2017

Grunnlaget for Amancio Ortega, grunnlegger og aksjonær i Inditex (Zara) gruppe, har donert 320 millioner euro for kjøp av mer enn 290 kreft-art utstyr som skal installeres på sykehus i alle regioner, det har meddelt selskapet

Andre nyheter

  • Donasjoner og transplantasjoner økt med 10% hittil i år
  • Verdensbanken donerer $ 90 millioner til Haiti for helse og økonomi

Så langt programmet for Stiftelsen for teknologisk renovering av diagnose og behandling av kreftradioterapi i offentlige sykehus, hadde han bare utviklet i Andalusia og Galicia.

Utrustet med et totalt budsjett på 320 millioner Vil bli utvidet til hele Spania etter Amancio Ortega Foundation har nådd tidlig avtale med helse avdelinger alle autonomier

Midlene vil bli brukt til å kjøpe utstyr i henhold til behov er identifisert av fagfolk av de regionale helsevesenet, påpekte han foretaket.

Ifølge spesialister i onkologi, de er diagnostisert hvert år i Spania mer enn 200 000 ny krefttilfeller Hvorav minst ett 60% nøyaktig stråleterapi på et eller annet punkt i deres utvikling, har målrettet Foundation.

Innlemming det nyeste utstyret, for eksempel digital mammografi tomosynthesis eller avanserte lineære akseleratorer Gir mer nøyaktige diagnoser og gi mer effektiv, mindre aggressiv og kortere behandlinger pasienter.

Stiftelsen planlegger å formal kort tid Uttrykket donasjon de ulike regionale myndigheter, ledende forvaltningsprosedyrer for anskaffelse av utstyr.

I 2015, organisasjonen kalt den fjerde rikeste mannen i verden, ifølge Forbes, donert 17m euro til Galisisk Health Service (Sergas) til den teknologiske finans renovering av alle diagnostiske sentre og kreftbehandling offentlige helsevesen i Galicia.

Disse midlene var ment for kjøp og installasjon av digital mammografi med tomosynthesis seksten, femten av dem er allerede i drift og en annen installasjonsprosessen; og tolv lineære akseleratorer art for strålebehandling tjenester av alle offentlige sykehus.

Dette donasjon Det har gjort det mulig med oppstart i fjor av en strålebehandling tjeneste på sykehuset av Lugo, hittil manglet denne type enhet.

I 2016 Selskapet donert 40 millioner euro til Andalusiske Health Service (SAS) for kjøp av 25 lineære akseleratorer, to lag av computertomografi (CT) og en av intraoperativ strålebehandling, så vel som for å finansiere bygging av bunkere for å huse dem og deres nettverk og systemer planlegging.