Sykepleie streik baby, hvorfor han nekter brystet?

Sykepleie streik baby, hvorfor han nekter brystet?

I motsetning til den voksende krisen, Sykepleie streiker anta at babyen avvise brystet Profesjonell amming konsulent IBCLC Luisa FDA. Santos definerer dem som følger: "Det er tider når barnet slutter å suge slag for dager, eller uker, og vanligvis oppstår senere (etter åtte måneder eller år gammel)". Og varer vanligvis to til fire dager, selv om noen kan kreve mer tid til å bli løst (i henhold til Får origine ).

Og er at avvisning av morens bryst Det kan fremstilles ved forskjellige grunner

  • Munnsår.
  • Enhver type infeksjon, hvorav øret eller halsen, som gjør den lille følelsen ubehag ved svelging. På samme måte kan nasal pakking gjøre det vanskelig å puste mens bryst.
  • Tidlig smokk bruk, amming gjør det vanskelig å etablere godt: "spener av flasker og smokker kan skape forvirring i noen babyer og deretter koste dem mye suger", sier Luisa Santos rådgiver.
  • Tenner.
  • Sykdommer eller smerter av ulike slag: fra et kaldt til, for eksempel, det inntrufne forårsaket av den nylige vaksinasjoner.

I tillegg bemerker internasjonale amming konsulent som "om 6-7 uker er det en liten endring i sammensetningen av melk som kan bry noen babyer, men det er forbigående, og deretter godta det. "

I begge tilfeller, når identifisert kilden til problemet Det er lettere å sette en løsning, og vanligvis fortsette ammingen. Sykepleie streik, men disse er ikke alltid på grunn av fysiske årsaker, og i stedet har å gjøre med psykologiske motiver Som ekspert sier: "Noen ganger er det en avvisning av brystet i sinne, å merke fraværet av mor, for eksempel når livet går tilbake til lønnet arbeid. Eller hvis mor skriker barnet fordi hun har bitt brystvorten: Dette er svært vanlig ".

I denne forstand er noen merkbar endring som et trekk, en reise stress i miljøet, eller overflødig stimulering oppfattes av barnet, som kan reagere ved å avvise brystet.

Så disse streik morsmelk betyr ikke at den lille er klar til å avvenne, eller har allerede lei av amming, men det er måten å fortelle oss at noe er galt. Hvis vi identifiserer dem kan vi sette en løsning som beskrevet nedenfor.