Fordelene med gurkemeie helse

Fordelene med gurkemeie helse

den Gurkemeie Det har dukket opp som et uhyre plante, som virker som en generell balsam på vår Helse Fungerende på flere fronter. Vil har tilskrevet anti-inflammatoriske egenskaper, antioksidanter, koleretisk, fordøyelseskanal, carminative, hepatobeskyttende, hypolipidemiske, avgifte leveren, antiulcer, kardiobeskyttende og, i noen kilder, også som et antitumorpunkter. Leveren hjerte fordøyelsessystemet Immunsystemet og Skin De er de viktigste nyter godt av de mulige behandlinger med gurkemeie.

Den Hoved indikasjoner på gurkemeie og dets eldste helsemessige fordeler De er de som utsetter du under

 • For det første står gurkemeie som et fordøyelses plante. I hjelper fordøye god mat, lindrer den følelsen av dårlig fordøyelse, dyspepsi eller fordøyelsesbesvær og hindrer dannelse av gasser og luft i magen.
 • Tilhørende anlegg Semente Det er nyttig i tilfelle av diaré forårsaket av gastrointestinale inflammasjoner forgiftninger eller allergier.
 • Det er angitt som en naturlig erstatning for visse medikamenter antiulcus syntese for å lindre mage og magesår. Gurkemeie påvirker gastrointestinal slimhinne, og bidrar til å reparere skadet vev.
 • Det fungerer som et utmerket inflammatorisk mage og tarm Svært godt egnet i tilfelle av gastritt og gastroenteritt, men også som en støtte for behandling av pankreatitt og IBS.
 • Forbedrer og stimulerer produksjonen av galle ved høy koleretisk virkning, og fremmer metaboliserende fett Curcumin, som ikke er oppløselig i vann, har en stor kapasitet -av lipofile absorpsjon grasas- som metaboliseres og utskilles jevnt med feces.
 • Det er nyttig for å hjelpe gå ned i vekt Igjen for sin evne til å mobilisere og forbrenne fett. Curcumin, assimilert i dietten, kan begrense omfanget av fettvev, hemme veksten av nye blodkar, eller angiogenese, og således inngår i slankende terapi.
 • Den har en decongestant effekten i leveren; gjenoppretter leverceller og utøver en beskyttende virkning på leveren. Det er indikert i tilfelle av galleforstyrrelser, mild hepatitt og for behandling av kolecystitt eller gallesten.
 • Gurkemeie er en god ally i tilfelle av reumatismos forskjellige Slik som artritt og osteoartritt, med den fordel at i motsetning til andre anti-inflammatorisk, ikke genererer skade på mageslimhinnen. Det er kreditert med en høy kapasitet for å redusere histamin i inflammatorisk Kan stimulere aktiviteten av to enzymer (glutationperoksidase og glutation transferase), som er ansvarlig for regulering av kroppens reaksjon på en inflammatorisk prosess, som gir den nødvendige disponering av avfallsstoffer. Sin anti-inflammatorisk handling anses sammenlignbar med den berømte ibuprofen.
 • Er gitt en moderat effekt hypolipidemisk Som kan bidra til å senke LDL-kolesterolet og blod triglyserider.
 • For sin antioksidant og antiblodplate, gurkemeie, forbrukes regelmessig, kan å forhindre angrep av hjerte plager. Slik som slag og aterosklerose.
 • Curcumin og andre aktive ingredienser av gurkemeie gi beskyttelse mot angrep av frie radikaler, stopp cellulær oksidasjon i vitale organer, slik som nyre, lever eller hjerte.
 • Gurkemeie ekstrakter er blitt testet i antitumor behandlinger For å redusere forekomsten av kreftceller i huden, munnhulen og tarmene for dens antioksidant kapasitet. Det har vært brukt som et supplement til kjemoterapi, ved å øke effektiviteten av visse legemidler mot kreft. De har publisert flere vitenskapelige studier, og det er fortsatt en lang vei å utforske.
 • Ved eksternt, gurkemeie oppviser potent inflammatorisk virkning på epidermal og orale slimhinner, sår, sår, brannsår, og insektbitt.
 • Er kreditert med foryngende effekt på huden, hjelper det å eliminere giftstoffer og holde huden sunn og fri for urenheter.
 • I praksis ayurveda, gurkemeie pulver fortynnet i varmt vann og påføres som et gurglevann å lindre sår hals, eller i form av tykke pasta, etter fremme helbredelse sår og brannskader.
 • Gurkemeie som et krydder, for sin intense smaken, kan være en god hjelp for mennesker berørt av nevrologiske lidelser for forsterke følelsen av smak Som kan ha redusert.