Spesifikk katt hårpleie

Spesifikk katt hårpleie

Det finnes en rekke omsorg både internt og eksternt, kan vi vurdere om vi ønsker å hjelpe Katt for håret ser sunt, skinnende og vakre tross forklarer Flor Dessal, feline veterinær klinisk senter Gattos, "katter rengjøres daglig med sitt eget spytt holde håret skinnende og fuktig hud, og ville ikke trenger altfor spesiell oppmerksomhet". Disse Spesifikk omsorg gatuno strøk. Vi kan gruppere i fire grunnleggende punkter: børsting og hygiene, bading, velge riktige bestemte produkter, og riktig ernæring.

Med fokus på børsting og mest grunnleggende hygiene Mener Dessal at "det er interessant å begynne å pusse katter, spesielt de med langt hår, siden de er valper, så de blir vant til håndtering og ingen problemer når de vokser opp." Derfor, i henhold til veterinæren, "det vil være enklere enn katten tåler daglig børsting", og selv liker det.

Pet frisør Yolanda Sánchez anbefaler "på Daglig børsting Uansett hva slags rase, med en spesiell fleksibel stålbørste til å dra døde hår og skitt som kan akkumuleres i dyr". Det børsting bør begynne i den motsatte retning av håret for å konkludere i den forstand av veksten av disse, fra hodet til halen.På denne måten sikrer vi at vi fjerner smuss og døde hår som pekte på Yolanda. For eksperten er det også lurt å utføre noen ekstra hygiene handlinger: " sjekk negler Katt, og kutt hvis nødvendig, sjekker at det ikke er noen spikret i kjødet, og løp med den "irettesette" nese nødvendig rense tåre med en spesifikk serum for å forhindre skorpedannelse og smuss fra å bygge opp ".

Den Badet Katt er en annen av de ressursene vi har til å holde håret rent kompis, men pass opp! Violeta León veterinær understreker at selv om "katter kan bade dem," vi skal ikke gjøre det rutinemessig, "fordi vi kan endre komponentene og pH i huden barriere." For å unngå problemer dermatologiske, råder Leon "bade katter og til, eller når det er strengt nødvendig (hvis de ikke kan preen seg selv, eller om de har tilsmusset på en riktig måte)." Badet kan gjøre det hjemme, eller i et spesialisert senter.

Som for spesifikke produkter. feline vare mantelen. Violeta er i favør av "produkter bruker minst mulig emner". Forklaringen er at "katter med sitt preening holdes rene." Ja, advarer veterinær oss at "vi må sørge for at de ikke har noen patologi, for eksempel slitasjegikt eller fete, som hindrer dem fra å gjøre dette grooming". For produkter som vi bruker for sporadisk bad spesialist taler, er det svært viktig å bruke spesialiserte kjæledyr sjampo, "høy kvalitet" og deretter "avklare og helt secarles". Som et alternativ til badet, hvis katten har skitnet mye, forklarer Violet som kan brukes, forutsatt en riktig måte, "bestemt tørr skum katt".

Til slutt må vi vurdere at Cat Power Det er også svært viktig for hår helse. Ifølge Yolanda Sánchez, "kappe omsorg er viktig å gi dem en god tilførsel av high-end, fordi håret kvaliteten er den mest åpenbare refleksjon av din indre tilstand." Legg veterinær Violet Lion å bistå i å bevege øyeblikk "at de kan brukes kosttilskudd, slik som omega-3 og 6 fettsyrer."