Barn

​3-D program diagnostisert med oppmerksomhetssvikt lidelse hos barn
​3-D program diagnostisert med oppmerksomhetssvikt lidelse hos barn MADRID / EFE / VERÓNICA LOPEZ onsdag 26.09.2012 Mer enn 4000 barn fra ni forskjellige land praktiseres "AULA" et program som gjenskaper en klasse der barnet må gjøre en oppgave uten å bli distrahert og forbedre sine prestasjoner Den oppmerksomhetsforstyrrelse med eller uten hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) Det påvirker tusenvis av barn, men mange av dem er dårlig identifiseres eller diagnostisert sent.
​Ca 22,5 millioner barn lider av anemi i Latin-Amerika
​Noen 22,5 millioner barn lider av anemi i Latin-Amerika PANAMA / EFE fredag ​​07.12.2012 I Latin-Amerika og Karibia ca 22,5 millioner barn er blodfattig. Den høyeste forekomsten av kronisk underernæring er konsentrert i liten alderen 6 til 24 måneder, i henhold til World Bank (WB) Dette byrået i Panama har presentert en studie som fremhever betydningen av å fremme fôring mødre og barn under to år for å redusere "vedvarende høye høy forekomst av underernæring" i Latin-Amerika og Karibia.
​Naturlige løsninger for å bekjempe premenstruelle syndrom.
​Naturlige løsninger for å bekjempe premenstruelle syndrom. MADRID / EFE / ANGELA CASTRO onsdag 26.09.2012 80 prosent av kvinner i fruktbar alder ikke søke medisinsk hjelp for å bekjempe premenstruelle symptomer som forårsaker hodepine, irritabilitet og apati Denne statistikken er hentet fra en gjennomgang av den Spansk Society of Gynecology fytoterapeutiske (SEGIF) i anledning av en holdningskampanje på dette syndromet og behandlingsmuligheter.
​Tilbake vare på barna dine
​Ta vare på dine barn tilbake EFE tirsdag 04.09.2012 "Hvis du vil at dine barn ikke skade dem tilbake, gjøre sport med dem," råd gitt av eksperter for å hindre et problem før fylte 15, opplever 50% av guttene og 70% av jenter. Samtidig med starten av skoleåret, Medical College (WTO) og Kovacs Foundation lanserer en kampanje der innflytelse og insisterer på at praksisen med idrett i familien for å hindre ryggsmerter.
​Advare for øyeskade fra laser-leketøy
​Advarer mot øyeskader fra laser leker VALENCIA / EFE onsdag 18/12/2013 Julen kommer og gaver, spesielt for barn. Men vær forsiktig med noen leker. Optisk anbefaler ikke å kjøpe leker som våpen eller sverd med integrerte lasere, fordi de kan forårsake alvorlig skade i det visuelle system av barn til og med blindhet President i College of Optikere og optikere i Valencia (COOCV), Vicente Roda, og direktør for Handel og forbrukersaker i Generalitat Silvia Ordiñaga har advart i dag på en pressekonfer
​Sensoriske integrering dysfunksjon eller uordnede virkeligheten trussel mot barn
​Sensorisk integrering dysfunksjon eller uordnede virkeligheten trussel mot barn MADRID / EFE / LUCÍA ROBLES mandag 30/09/2013 Sensoriske integrering er evnen av nervesystemet til å tolke informasjonen som oppfattes av sansene og generere umiddelbar respons. Når den ikke en av komponentene i denne mekanismen, barna møte flere hindringer enn vanlig og gnage, trekke tilbake eller eksplodere .
​Retningslinjer for sunn graviditet.
​Retningslinjer for sunn graviditet. MADRID / EFE-REPORTAJES / EUGENIO FRATER onsdag 04/12/2013 For å øke sjansene for befruktning vellykket avslutning, må potensielle foreldre innlemme i livet ditt en rekke sunne vaner og unngå visse situasjoner og skadelig oppførsel. Dr Victoria Verdú som gjør en rekke retningslinjer Stress, fedme, spiseforstyrrelser, giftige vaner, medisiner.
​Hvordan redusere ryggsmerter?
​Hvordan redusere ryggsmerter? MADRID / EFE / MARIOLA AGUJETAS tirsdag 03/09/2013 Vekten på sekken bør ikke overstige 10% av kroppsvekten, men mer enn en tredjedel av barna overskrider denne grensen hver dag. I Spania, har ca 51% av guttene og 69% av jentene allerede lidd ryggsmerter før 15 år Samtidig med starten av skoleåret, på Collegial Medical Organization (WTO) og Kovacs Foundation De har presentert en ny utgave av Kampanje for å hindre ryggsmerter blant spanske studenter.
​Hypotyreose, om kvinner
​Hypotyreose, om kvinner MADRID / EFE-REPORTAJES / Purificación LION onsdag 07/08/2013 Trøtthet, kulde intoleranse, vektøkning og dårlig hukommelse. Dette er noen av symptomene på hypotyreoidisme, en sykdom som, selv om det kan forekomme hos begge kjønn, er mer vanlig hos kvinner Den Hypotyreoidisme Det oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke klarer å opprette thyroid hormon.
​Intelligent brev til Santa Reyes.
​Intelligent brev til Santa Reyes. MADRID / EFE / M.AGUJETAS fredag ​​27.12.2013 Kanskje den malstrøm av jul og kjøpe gaver og flere gaver oss ikke til å analysere hva som er mest egnet for lite hus. Balansen mellom klassisk og teknologiske leker er nøkkelen De er gjennomsnittstall, men barn tilbringer omtrent fem timer om dagen foran skjermene: TV, datamaskin, mobil, nettbrett .
​Mangel på vitamin D øker risikoen for matallergier på barna
​Mangel på vitamin D øker risikoen for matallergier på barna SYDNEY (AUSTRALIA) mandag 04/03/2013 Mangel på vitamin D i kroppen av barn øker sjansene for at de lider av mat allergiske reaksjoner, advarer en studie offentliggjøres i dag i Australia Australske forskere fant at barn med lav vitamin D var tre ganger mer sannsynlig at lider av matallergi, ifølge Murdoch Barn Research Institute (MCRI, for sin akronym på engelsk).
​Magi og latter å narre sykehus barn.
​Magi og latter å narre sykehus barn. MADRID / EFE / PILAR R. VEIGA fredag ​​11.15.2013 Carry en tryllestav til en innlagt barn å få et smil er ikke umulig for klovner og tryllekunstnere av Theodora og Abracadabra stiftelser, som har kommet sammen for å feire en solidaritets Marathon neste dag 23, samtidig med Ukens Rights barn "Komme glemme at de er Malitos er den største" er enige om at "Doktor Zito" og magikeren "Joaky" to medlemmer av de nevnte grunnlaget ukentlige besøk syke barn og unge til
​Foreldre "fiebrefobia"
​Foreldre med "fiebrefobia" MADRID / EFE-REPORTAJES / EUGENIO FRATER onsdag 16/01/2013 Barneleger finne at før feberen av et barn er alltid berettiget forsiktighet, men aldri overdrevet alarm. Informasjon kan være et slikt effektivt middel som febernedsettende medisiner, hvis de er tilstrekkelig og brukes riktig.
​Solbeskyttelse de første 18 år reduserer med 78% risiko for kreft
​Solbeskyttelse de første 18 år reduserer med 78% risiko for kreft MADRID / EFE tirsdag 25/06/2013 Ved hjelp av en egnet fotoresist i løpet av de første 18 årene av livet kan redusere opptil 78% risiko for hudkreft i voksen alder, advarer den spanske Association of Primary Care Pediatrics (AEPap) Dette er en av råd fra leger som før ankomsten av sommeren, har anket til foreldrene å innpode sunne vaner i sine barn og unngå helserisiko tradisjonelt er knyttet til disse datoene.
​Eddik for å oppdage livmorhalskreft i utviklingsland
​Eddik for å oppdage livmorhalskreft i utviklingsland CHICAGO (USA) / EFE / ANA SOTERAS søndag 02/06/2013 Bruk eddik som en strategi for effektiv screening for å påvise kreftceller i livmorhalsen som ble oppnådd etter India redusert med 31 prosent dødsfall fra dette kreft, en av de farligste blant kvinner i utviklingsland Dette gjenspeiles i en studie presentert i dag, søndag, på plenumsmøtet for den 49.
​Yoga for barn, gratis gjennom spillet
​Yoga for barn, gratis gjennom spillet MADRID / EFE / BRENDA MOLINA tirsdag 11/26/2013 Styrke sikkerheten og utløse fantasien til den minste er hensikten med yoga for barn, en teknologi som forbinder dem med naturen og bidrar til å vekke dine sanser slik at fra en ung alder for å finne fred og indre ro.
​Hvordan snakke naturlig til et barn med kreft?
​Hvordan snakke naturlig til et barn med kreft? MADRID / EFE / ALEJANDRO PARRILLA mandag 15/12/2014 Kreft er en sykdom som skaper usikkerhet og frykt fra diagnose, to følelser som kan påvirke enda mer så når det er et barn som lider av denne sykdommen, hvorfor den dagen barn med kreft, IMO Konsernet presenterer en ti bud for foreldre kan svare på spørsmålet "Hvordan kan jeg fortelle deg?
​Og du, hvordan affronts overgangsalder?
​Og du, hvordan affronts overgangsalder? MADRID / EFE / GEMMA HERNÁNDEZ fredag ​​17.10.2014 Forstå de endringer som fører overgangsalder er avgjørende å ta det positivt; under Verdens Menopause dag, 18. oktober, gir vi nøklene til å leve med endringene oppleves av kroppen i denne fasen av livet til kvinner Den Menopause Det innebærer en rekke endringer som går utover hetetokter; psykiske forstyrrelser, kardiovaskulære komplikasjoner og svekkelse av bekkenbunnen er noen av disse symptomene som dir
​Oppvåkninger Julia
​Oppvåkninger Julia MADRID / EFE / GREGORIO del Rosario tirsdag 18/11/2014 Når kvelden kommer, og mørket på soverommet er fylt med starlets og lysende lunitas projiseres på taket av en søvnig leketøy, foreldrene til en baby syv måneder, som var vår helt på sin dag, lå de i sengen med minst en indre ønske "Vennligst ikke vekke barnet.
​Tilbake til skolen: en utfordring for mindre
​Tilbake til skolen: en utfordring for mindre MADRID / EFE / PAZ OLIVARES Torsdag 04.09.2014 Tid brukt til å tilegne seg sosiale ferdigheter er direkte proporsjonal for å oppnå en vane studie. Siden vi begynte å gå til skolen, disse to aspektene blir prioriteringer som elevene må ta med i din rutine; i de kommende dagene, barna tilbake til klasserommet Skolegang er en komplisert prosess, og det tar tid.