Vanlige feil å unngå i step

Vanlige feil å unngå i step

i den nye step Er som de er, problemer og vanskeligheter oppstår fordi endringen er betydelig, både for barn og voksne, men å gjøre ting gradvis, med tålmodighet, god kommunikasjon og hengivenhet, kan vi gå videre positivt.

For å forenkle prosessen med tilpasning av alle medlemmer av felles familie og få en god levende, kan vi tilby noen Tips som vil hjelpe deg unngå å gjøre de vanligste feilene i disse tilfellene

  • Mime overflødig eller ettergivenhet. Det er lett å falle inn i denne feilen til å vinne barn (som vanligvis er ledsaget av gaver), men utviklingen av bonding av mindreårige må generere en "uinteressert" måte og basert på tillit og honning.
  • Fokusere for mye på barn og forsømmelse par. Omvendt, siden det er også en vanlig feil "slutte å gjøre ting med barna fordi denne plassen går til okkupere nå den nye par" som Marta Rivas Arroyo, barnepsykolog som spesialiserer seg på traumer IHP Gruppe Pediatrics sier. Nøkkelen er å balansere, for å få barna til å se ikke truet hennes forhold til foreldrene hennes.
  • Vurdere den nye familien som om det var en tradisjonell, snarere enn som gjenoppbygd. Det normaliserer situasjonen er god, men den nye familieenheten har sine særegenheter og medfører visse problemer som må tas opp.
  • Pålegge barn hengivenhet for det nye paret. Fordi jeg vil at mine barn skal ikke nødvendigvis elsker henne umiddelbart, allerede det er kjent, "friksjonen gjør kjærligheten". Selvfølgelig må forholdet mellom dem være basert på respekt fra begynnelsen.
  • Lyve for barn "eller gi små sammenhengende forklaringer," barnepsykolog påpeker.
  • Ringe nye par "stemor" eller "stefar" siden konnotasjon er negativ. Det er bedre at barna kaller henne ved fornavn, for eksempel.
  • Sammenligning med sine biologiske foreldre, prøver å se bedre. I tillegg, som bemerket av Dr. Marta Rivas "er veldig vanlig foreldrenes fremmedgjøring; dvs. åpent kritisere eks-partner foran barnet med sikte på den er plassert". Dette må unngås for all del slike negative konsekvenser for barnet.
  • Ikke ta hensyn til den naturlige familien (besteforeldre, onkler, fettere ...) barnet som en del av familien til den tidligere partner, eller få ham bort fra dem.