Canine komparativ onkologi, hjelpemiddel kreft hos mennesker

Canine komparativ onkologi, hjelpemiddel kreft hos mennesker

Mer enn 350 sykdommer, lymfom til Hofteleddsdysplasien, er felles hunder og mennesker. Hvis vi fokuserer på Kreft Canine svulster er identisk med humant i utseende, genetikk og oppførsel også vokser med samme hastighet, slik at hundene i den mest hensiktsmessige modeller for studier og påfølgende utvikling av kreftbehandlinger Dette er det som kalles komparativ onkologi Og at de siste årene har sørget for at antallet hunder behandlet med kreft har økt betydelig i Spania skyldes blant annet egen økning i dyr med kreft, men også forbedret teknikkene som brukes for diagnose.

Veterinærinstituttet Sammenlignings Oncology har gjennomført flere undersøkelser i brysttumorer og ved regulering av smerte i dyr som lider av bentumorer

typen.

USA var en pioner i studiet av sammenlignende onkologi i løpet av 60-tallet, men nå når du får de beste resultatene i dette feltet av medisin. I Spania finner vi Veterinær Comparative Oncology Institute, regissert av Dr. Juan Francisco Borrego, hvor flere studier har konkludert med hovedfokus på brysttumorer og smertebehandling hos dyr som lider bentumorer type. .

Mens så langt kreftbehandlingen hadde alltid utviklet i et laboratorium, og med mus som modeller med hunder med kreft kliniske studier har ikke bare aktivert forskerne å utvikle kreft narkotika både veterinær og menneskelige, mye raskere, økonomisk og effektivt, men er også den mest pålitelige måten: hunder og mennesker har samme miljøet, og derfor er utsatt for det samme Karsinogene Utvikle kreft naturligvis heller kunstige, som i tilfelle av laboratoriet mus, så gi forskerne en unik mulighet til å fremme kreftbehandling.

Eierne av hundene som deltar i kliniske studier ikke bare finnes i disse testene gratis behandlinger for deres Dyr syke, eller insentiver av økonomisk art, men også tilfredsstillelse av å være sammen med denne handlingen bidra til kampen mot kreft hos mennesker og derfor vitenskap. Det har aldri ikke om hunden blir et laboratorium mus, men bruk av sikre og godkjente legemidler, for å sikre hele tiden velferden til dyr som blir behandlet.