En komponent av grønn te bedrer symptomene på barn med FASD

En komponent av grønn te bedrer symptomene på barn med FASD

En studie utført av fagfolk fra den Clinic-Hospital Maternitat Barcelona, ​​og med støtte fra Mutua Madrileña Foundation, har vist at administrering av epigallocatechin gallat flavonoid (EGCG) Et stoff som er tilstede i Grønn te. , Kunne bidra til å redusere de vanlige symptomene oppleves av barn med diagnosen Fetal alkohol spektrum lidelse (FASD)

I henhold til data ervervet hår biologiske mødre, 40% av gravide kvinner fortsatt innta alkohol under graviditet

Dette er den første forskningen på jakt etter en Behandling av dette syndromet Som kan vises gjennom ulike manifestasjoner og i dag er fortsatt underdiagnostisert, som i tilfeller hvor det ikke er noen fysiske markører diagnosen er ofte forsinket godt inn skolealder.

I tilfelle av FASD, og ​​som de første kliniske data oppnådd i studien, epigallocatechin gallat flavonoid, som allerede har vist effekt i behandling av pasienter med Downs syndrom, ville gi viktig positive effekter på noen kognitive og adferdsmessige symptomer. vanlig i disse lidelser.

Således etter et år med behandling med dette stoffet i grønn te, ville barna ha opplevd betydelige forbedringer i både sosial atferd, som i redusere deres aggressivitet Samt verbale uttrykk, og deres forståelse og resonnement evner. Selvfølgelig skal man ta hensyn til den reduserte størrelsen på utvalget: 80 barn, i alderen mellom sju og elleve, hvorav bare halvparten har nådd slutten av behandling i løpet av året for å fullføre.

Hva er fetal uorden

alkohol spektrum.

Det er anslått at mellom 9 og 10 tusen nyfødte har noen av symptomene på det som er kjent som Fetal Alcohol spektrumforstyrrelser, en gruppe av lidelser som har sin opprinnelse i den overdreven drikking av gravide kvinner. Til tross for den fare som utgjøres av dette stoff under svangerskapet, i henhold til data ervervet hår biologiske mødre, 40% av gravide kvinner fortsatt bruker alkohol.

FASD forårsaker forskjellige manifestasjoner, som strekker seg fra ansikts misdannelser Som vanligvis er assosiert med forskjellig grad av mental retardasjon i dens mest alvorlige tilfeller, til nevrologiske og adferdsproblemer (for eksempel ADHD og lærevansker), gjennom andre plager helsenivå som kan påvirke hørsel, syn, nyrer, bein, eller hjerte.

Ankomsten i Spania av innvandrere fra Øst-Europa, samt økningen i adopsjoner av barn fra disse og andre land hvor tallene av alkoholbruk under svangerskapet er enda høyere, kunne ha økt forekomst av Alcohol Spectrum Disorders foster i vårt land.