Konsekvensene av emosjonell sult.

Konsekvensene av emosjonell sult.

den emosjonell sult Det er helsemessige konsekvenser av dem som lider både fysisk og psykisk nivå, selv om disse vil avhenge av hvor ofte pasientene lider disse episodene, og hvordan vi møter dem. Så, psykologisk, fremhever det hva ekspert på spiseforstyrrelser Paula Lucio kalt 'snøballeffekt', som favoriserer frembrudd av "negative følelser mot din egen person er økende, lav frustrasjonstoleranse, atferd compulsive, latskap og ingen innsats, lite motivasjon til å endre, lav selvfølelse og selvtillit, eller mangel på kontroll og emosjonell mistilpasning, blant mange andre ting. " De er derfor følelser av frustrasjon, skyld og tristhet som skjer hver binging og kan endret mental balanse. mennesker, som fører til episoder av angst og depresjon. I denne forbindelse, som nevnt Elia Frías, er angst "ofte forbundet" med emosjonelle sult "men noen ganger maten er årsaken og andre steder er resultatet."

En annen ganske umiddelbar konsekvens av emosjonell sult, hvis tilstrekkelig og spesialisert psykologisk behandling ikke er mottatt, kan være chronification Dette spiseforstyrrelse, med sosiale implikasjoner at dette kan innebære. I ekstreme tilfeller, når den emosjonelle sult blir kronisk, kan det føre til mer alvorlige spiseforstyrrelser som bulimi nervosa eller partall og til slutt true pasientens liv.

På det fysiske nivå, i mellomtiden, kan den mest synlige og åpenbare konsekvens være Overvekt Fordi vanligvis emosjonelle sult vanligvis mettet med overflødige, bearbeidet mat og høy-kalori, høy på sukker, mettet fett og salt. Resultatet av ukontrollert inntak av disse produkter, disse pasientene hvis den ikke behandles på riktig måte, "sannsynligvis vil utvikle hypertensjon, forhøyede LDL-kolesterol, galleblæren steiner og diabetes."

Omfanget av problemet er økende, som Júlia Pascual sier, fordi spise compulsively, og mer hvis du går gjennom en dårlig tid, "ser ut som en standard handling." I tillegg til det faktum at underdiagnostisert Til slutt, i henhold til psykolog, folk som har dette problemet, "spør ofte om hjelp til å gå ned i vekt, og tror ikke det er et problem å bli behandlet, slik at flokk til kliniske ernæringsfysiologer i stedet for en psykolog." Hvis de ikke vet "og utlede diagnostisere" problemet kan være økende, økende negative fysiske og psykiske helsekonsekvenser av denne spiseforstyrrelse.

Din mening er bekreftet av Paula Lucio, og legger til at å feildiagnostisering "som regel en tendens til å gjøre kosten retningslinjer for vekttap som hjelper selvtilliten, men på bekostning av en diett lav i næringsstoffer og energi kvalitet, noe som utløser en forverring av kognitiv persepsjon og til slutt fører til at personen til å ta verste mat valg Som bare vil forverre deres helse og emosjonelle tilstand. "