Prevensjon injeksjon for menn kan være klar i 2018

Prevensjon injeksjon for menn kan være klar i 2018

En prevensjonsmetode ikke-hormonelle, kalt Vasalgel Og egnet for menn Kan være tilgjengelig i 2018, dersom det oppnådd gode resultater så langt i forsøksdyr og ape - Conejos bekreftet hos mennesker. Det er en polymer hydrogel blir sprøytet inn i sædlederen hann -gjennom hvilken sædceller fra testiklene til å trenge inn og virker som et selektivt filter, som tillater passasje av væske, men ikke sperm.

Vasalgel fortsatt på plass for omtrent ti år, men hvis man bestemmer seg for å få barn før dette tidspunktet, du bare nødt til å gjennomgå en poliklinisk prosedyre for å fjerne den preventive

Vasalgel, som har blitt utviklet av den medisinske ideell organisasjon Parsemus Foundation har en Effektiviteten i likhet med Vasektomi -a kirurgi som innebærer å skjære og binde vas deferens for å hindre utløp av spermatozoer, som er over 99%, men er en ikke-invasiv prosedyre og reversible, slik gjenopprette fruktbarheten hvis ønskelig.

Gelen holdes på plass i omtrent ti år, men å være en reversibel metode. Hvis mannen bestemmer seg for å få barn før perioden som opprettholder sin effektivitet er oppfylt, trenger du bare å gjennomgå en annen prosedyre på poliklinisk basis, hvor produktet av sædlederen fjernes ved å injisere en løsning natron.

Den siste studien som stoffet har blitt testet, har resultatene blitt publisert i tidsskriftet Basic and Clinical Andrology Det har blitt gjennomført med rhesusaper i over et år, og som forklart Elaine Lissner, direktør for Parsemus Foundation, har vist god toleranse og Mangelen på side effekter. lang sikt, så hvis alt går etter planen kan bli testet på mennesker i 2018, og selv treffe markedet i det året, hvis det blir godkjennelse fra amerikanske Food Drug Administration (FDA).

Hvordan Vasalgel? ™