Contra dans under svangerskapet

Contra dans under svangerskapet

selv under et normalt svangerskap uten komplikasjoner, kan vi praksis dans eller dans uten bekymringer Det finnes situasjoner, tilstander eller helseproblemer som gjør denne aktiviteten er ikke anbefalt, og selv anses kontraindisert for noen gravid

Sykehus forstander av Rey Juan Carlos av Mostoles i Madrid, Lourdes Rodríguez, gjør det klart at" mor bør slutte å utføre dansen når det er et medisinsk eller jordmor indikasjon. Det er forskjellige grunner, for eksempel i de første og andre kvartal om truet abort Eller den andre og tredje trimester hvis diagnostisert med en trussel av for tidlig fødsel som begynner med rier, eller i tilfeller av placenta previa ".

Inés Curro mellomtiden, forstander i den galiciske Health Service siterer andre kontraindikasjoner å danse under svangerskapet, som " metrorragias De Akutte muskel- og skjelettsykdommer som lavere ryggsmerter eller isjias, og en hvilken som helst annen sykdom som involverer resten".

Videre bør det spesielt at vi kan øve dans under svangerskapet, eller hvilke forholdsregler vi må ta hvis vi anemi, hjerteproblemer, bronkitt, diabetes eller høyt blodtrykk ukontrollerte problemer intrauterin vekst, leddskader eller bein, og hypertyreose ukontrollert.

Og, selvfølgelig, når vi er i dansen økten, så vi merke noen ubehag eller varseltegn slik som svimmelhet, kvalme, kramper, smerte i magen eller brystet ikke føle at barnet beveger seg, pustevansker, eller sammentrekninger, stoppe umiddelbart. Vær oppmerksom på at noen av disse symptomene kan tyde på at mangel på oksygen til fosteret