Kontra til pasjons

Kontra til pasjons

Selv om innholdet av alkaloider Det er meget liten, for et minimum av klokskap, gitt den potensielt toksiske natur av disse komponentene, eksperter anbefaler unngå å spise dette anlegget under graviditet og amming Disse stoffene, i utilstrekkelig doser, kan føre til sammentrekning av livmoren. Det er heller ikke tilrådelig å administrere en Barn under seks år

Som pasjons treffer på sentralnervesystemet for å unngå også minimal risiko for vekselvirkning med anestesi Det anbefales å slutte å ta denne planten i to uker før operasjonen.

Ikke simultanear med å ta beroligende medisiner og anxiolytika syntese, som lorazepam, fenobarbital, klonazepam og andre. En overdose av sedativa kan forårsake døsighet og forvirring.

Det bør følge instruksjoner Spesialist eller oppført i produktet, og ikke i noe tilfelle overstige de anbefalte doser. I høye eller meget høye doser kan forårsake kvalme, svimmelhet, halsbrann, migrene, etcetera. I noen tilfeller kan det forårsake døsighet og forvirring.

I mer følsomme for beroligende medikamenter slike mennesker, anbefales unngå å kjøre eller håndtere potensielt farlige maskiner i de neste to timene gjør anlegget.