Meieriprodukter: hva de er og egenskaper

Meieriprodukter: hva de er og egenskaper

den Næringssammensetningen av meieri produkter. Det varierer avhengig av produktet. Og det kan være en reell rot skille og velge den beste for deg når du er i butikken fylt kamre som ligner på mat. Derfor avklare vi egenskapene av meieri mat. mer vanlig enn stilt til disposisjon i ulike markeder

  1. Melkepreparater Denne kategori omfatter alle produkter som fremkommer melk, men som bærer noen ekstra ingrediens (for eksempel omega-3 fettsyrer eller fiber). melk regnes ikke fordi de ikke passer den juridiske definisjonen.

  2. Yoghurt En annen velkjent produkt, men likevel kan villede oss. Bare det ansett som yoghurt til fermenterte melkeprodukter med to mikroorganismer Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus Alle andre fermentert med bakterier slik som Bifidubacterium (Den kjente bifidus) faller i kategorien av fermenterte melketyper.
    Også faller inn under kategorien av yoghurt på "pasteurisert etter gjæring" der mikroorganismer ikke er til stede, og trenger ikke å bli holdt kaldt.

  3. Fermenterte melketyper De fra gjæring av melk med andre enn yoghurt mikroorganismer. Er alle produkter med Lactobacillus casei eller Bifidibacterium spp

  4. melkedesserter Er sauser, kremer, ris pudding, puddinger, mousse ... briller og ikke fra gjæring og melk inneholder varierende proporsjoner, og andre ingredienser som sukker, fløte, sjokolade, gelatin, smaker ...

  5. Curd Det er oppnådd ved tilsetning av løype til utfelling av melkeproteinene og erverve den typiske struktur. Ikke en gjæret produkt.

  6. Cheese Det er et friskt eller modnet produkt oppnådd ved renneting eller annen koagulant. Avhengig av mikroorganismer som brukes til forsuring og modningstiden forskjellige varianter av ost vil bli oppnådd (med forskjellige ernæringsmessige verdier).

  7. Smør Det er en emulsjon (blanding) av vann i fett fremstilt utelukkende av melk. Den inneholder mellom 80% og 90% fett og opp til 16% vann.