Sykdom

​Tilpasse kampen mot kreft
​Tilpass kampen mot kreft Santander / EFE fredag ​​24.08.2012 Direktøren for National Cancer Research Center (CNIO), María Blasco, forklarte i Santander at fremtiden for kampen mot kreft gjennom personlig behandling Blasco anser nødvendige sammenhengen mellom forskningssentre "kraftig" og sykehus for å bekjempe kreft.
​Bor i nærheten av et deponi øker sjansen for å dø av kreft
​Bor i nærheten av et deponi øker sjansen for å dø av kreft MADRID / EFE Torsdag 12.27.2012 Sjansen for å dø av kreft er større for de som bor i nærheten av en fyllplass innen fem kilometer, og enda større hvis disse anleggene for behandling av avfall er forbrenning, ifølge en studie utført av forskere ved Institute of Health Carlos III Madrid Den vitenskapelige rapporten er publisert i tidsskriftet "Miljø International" og utgitt av foreningen Økologer in Action, som vurderer bekreftet hypotesen
​Teste et stoff som forsinker utviklingen av lungekreft
​Testet et stoff som forsinker utviklingen av lungekreft EFE Torsdag 16.08.2012 Studien, utført på mus, er publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Cancer Cell, som er ledet av forskere ved National Cancer Research Center (CNIO), og bærer med seg en menneskelig klinisk studie En gruppe av spansk forskere har påvist en av de molekylære reaksjonsveier som brukes av celler av lungekreft og testet i mus et medikament at blokker og forhindrer veksten av denne tumor, uten alvorlige bivirkninger.
​Katalansk seier: "Fedme er ikke et kosmetisk problem"
​Victoria Catalan: "Fedme er ikke et kosmetisk problem" Pamplona / EFE / Ascension Echauri fredag ​​05.10.2012 Denne legen Metabolsk Research Laboratory ved University Hospital of Navarra sier fedme er et helseproblem knyttet til utvikling av alvorlige sykdommer Victoria Catalán jobbe Goñi har nylig blitt anerkjent av European Society for studier av fedme, som har sett en unge lovende Victoria er 35 og har en doktorgrad i biokjemi og en grad i biologi.
​Mannlige 35 år og urban, ny profil av narkomane
​Mann 35 år og urban, ny profil narkoman MADRID / EFE tirsdag 25/06/2013 Profilen til personen avhengig av narkotika har endret seg de siste fem årene, og i dag funksjoner er de av en mann på 35, som bor i byen, har det ekteskapelige problemer og tar nesten ti år å starte behandling rehabilitering Her er noen konklusjoner som kommer fram i "Proyecto Hombre Observatory på profilen til narkomane.
​Mot cystitt, tranebær
​Mot blærekatarr, tranebær MADRID / EFE / MARIOLA AGUJETAS tirsdag 07/23/2013 Som Santa Barbara når det tordner, vi bare tenke på blærekatarr når bassengene åpne og strender Copan parasoller. Sommeren er tiden derfor å huske noen klassiske forebygging tips og lære noen nye, som for eksempel forbruk av tranebær for å hindre gjentakelse.
​Ana Lluch: Den brysttumorbiologi unngår unødvendig kjemoterapi.
​Ana Lluch: Den brysttumorbiologi unngår unødvendig kjemoterapi. MADRID / EFE / ANA SOTERAS tirsdag 10/15/2013 Å vite genomisk profilen til bryst svulst kan foreskrive riktig behandling, kontakt terapeutiske mål og unngå inncesaria kjemoterapi, viktige faktorer i kampen mot denne kreftformen. Ana Lluch onkolog som har behandlet mer enn 10.
​Malodor har et navn og oppløsning: Bromhidrosis
​Malodor har et navn og løsning: Bromhidrosis MADRID / EFE / BRENDA MOLINA mandag 10/14/2013 Innrømme problemet er først og deretter gå til hudlege for å fikse det. Bromhidrosis er relatert til apocrine kjertler som forårsaker dårlig lukt umulig å skjule sykdommen. Hvis du tror du har det, betaler du oppmerksomhet til alternativene for å avslutte problemet.
​Barbacid: kreft vil ikke bli utryddet, fordi det kommer fra DNA mutasjoner
​Barbacid: kreft vil ikke bli utryddet, fordi det kommer fra DNA mutasjoner VALLADOLID / EFE tirsdag 12/17/2013 Den tidligere direktøren for National Cancer Center (CNIO) Mariano Barbacid sikrer at "kreft er en sykdom som ikke vil bli utryddet fordi det er iboende i mennesket og fortsetter DNA mutasjoner"; Efe har intervjuet ham i Valladolid "Kreft vil alltid være med oss, og også i økende grad kommer til å være mer, for å være en opphopning av feil i celledelingen, noe som øker eksponentielt med
​Flimmer mot tørr-syndrom øye.
​Blinkende mot syndromet tørr øye. MADRID / EFE / LUCÍA ROBLES Torsdag 08.08.2013 Air condition, forurensning og digitale skjermer som treg flimmer. Er noen av årsakene til tørre øyne syndrom, den viktigste grunnen for å besøke øyelege. En lidelse som rammer mer enn fem millioner spanjoler SOS er den mest populære nødsignal på kloden, og på samme tid, de bokstaver som angir tørt øye syndrom (SOS) som forårsaker irritasjon, tretthet i øynene, tørr og brennende følelse.
​Medfødt syfilis: fra mor til barn
​Medfødt syfilis: fra mor til barn Montevideo / Efe / Francisco Javier Lama tirsdag 15/01/2013 Medfødt syfilis, en blodbårne sykdommer som går fra mor til barn, presenterer en urovekkende priser blant nyfødte i Uruguay, som femdobbelt anbefalt i internasjonale organisasjoner, noe overraskende i et foregangsland i menneskelig utvikling i regionen I Pereira Rossell, den største offentlige fødselspermisjon sentrum av landet, ble Sykehus oppdaget alarmerende tall: 4,3% av gravide kvinner som deltar i
​Ti bud mot åreknuter og trette ben
​Ti bud mot åreknuter og trette ben MADRID / EFE / MARIOLA AGUJETAS onsdag 11/12/2013 Åreknuter og følelse av tyngde og tretthet i bena som er mest typisk for kronisk venøs insuffisiens (CVI) ubehag, en tilstand som rammer 67% av pasientene sett i primærhelsetjenesten, ifølge Se etter årer Association.
​Cancer frakobling
​Frakobling Cancer MADRID / EFE / REBECA RUIZ fredag ​​04.01.2013 Avvæpnende kreft er den nye boken av National Cancer Research Center (CNIO), en informativ tekst som søker å svare på spørsmålene vi alle gjøre om denne sykdommen som dreper hvert år mer enn 100.000 mennesker i Spania. Forstå, forebygge, diagnostisere og behandle kreft.
​Elektroder i hjernen mot depresjon, anoreksi og Alzheimer
​Elektroder i hjernen mot depresjon, anoreksi og Alzheimer MADRID / EFE mandag 24/06/2013 Implantering av elektroder i hjernen, er koblet til en type av pacemaker, som aktiveres ved hjelp av en fjernkontroll i likhet med fjernsyn fjern, åpner et håp i helbrede sykdommer som depresjon, anoreksi eller Alzheimer Teknikken, som kalles dyp hjernestimulasjon Det er allerede brukt som en klinisk terapi for å forbedre rystelser i Parkinson-pasienter i mange land, inkludert Spania, som allerede har blitt
​Epigenetikk, gen-bryter
​Epigenetikk, gen bryteren EFE / MADRID / MARIOLA AGUJETAS Torsdag 04.25.2013 Alle våre celler har de samme genene, men en retinal celle tar svært forskjellig fra et hjerte arbeid. Hvordan? Regulering av de samme genene på forskjellige måter; Dette er rollen til epigenome. Eksterne faktorer vil påvirke og der ligger forklaringen på mange sykdommer.
​Esteller: "epigenetikk snart langsomme svulster"
​Esteller: "epigenetikk snart langsomme svulster" MADRID / EFE / MARIOLA AGUJETAS Torsdag 06.06.2013 Genomet er alfabetet og epigenome, deres aksent. Sett inn en aksent eller en annen kan endre betydningen av et ord, men ordet er det samme. Så epigenetikk forklart noen uker siden i EFEsalud, forskeren Manel Esteller, siste premien Jaime I.
​Høyt kolesterol, fiende av ditt hjerte, vet godt
​Høyt kolesterol, fiende av ditt hjerte, vet godt MADRID / EFE / BRENDA MOLINA onsdag 18/09/2013 En av hver to voksne i Spania har høyt kolesterol, og mange vet ikke engang. Den alarmerende indikator har ført til opprettelsen av en nasjonaldag mot denne risikofaktor for hjerte-og karsykdommer. Og du, vet du hva det er, hva det betyr og hvorfor det er viktig å holde det i sjakk?
​Honning, som strider mot bakterier
​Honning, i krig mot bakterier SYDNEY (AUSTRALIA) / FE / LAURA MILLÁN LOMBRAÑA fredag ​​19.04.2013 Økende motstand av bakterier til antibiotika har blitt honning i en billig og naturlig løsning for å forebygge infeksjoner i åpne sår; en studie i Australia gir nyheter i denne retningen Konfrontert med dyre antibiotika behandlinger som kan vare uker, har en studie av I3 Institute og University of Technology Sydney i Australia vist seg å være like effektiv bruk medisinsk honning å desinfisere kronis
​Leve uten milt: Demontering myter
​Spleen leve uten: Demontering myter MADRID / EFE / REBECA RUIZ Mandag 25/02/2013 Milten er en liten innvollene som ligger i magen og dens hovedfunksjon er å tjene som forsvar. For noen dager siden, ble han flyttet til en voldgifts 17 år etter å ha fått den brutale aggresjonen av en fotballspiller i løpet av en kamp.
​Meningitt: Vet det, beseire dem
​Meningitt: Vet det, beseire dem MADRID / EFE / REBECA RUIZ onsdag 24/04/2013 Hvert tiende minutt en person dør i verden for hjernehinnebetennelse. En sykdom, men ikke ofte svært dødelig, og at to av ti overlevende lider varig funksjonshemming. Øke offentlig bevissthet er det viktigste målet for Verdens Meningitt Day En pyramide Bamser kledd med en T-skjorte som leser "World Meningitt Day" stjerners i dag, 24.