Dr. Serafín Romero, ny president i den spanske leger.

Dr. Serafín Romero, ny president i den spanske leger.

Dr. Serafín Romero, ny president i den spanske

leger.

madrid / Efe / Helse redaksjonell mandag 06/03/2017

Dr. Serafín Romero er nå president i General Council of Medical Colleges (CGCOM) i stedet for Dr. Juan Jose Rodriguez Sendin, som takket dem for deres arbeid og kalte modig. Romero, visepresident så langt i denne institusjonen, tiltrådte på lørdag i en handling som jeg satt som en prioritet en pakt av fagfolk

Andre nyheter

  • Rapport om trakassering og jobbdiskriminering leger
  • Født en digital plattform for å koble alle vitenskapelig medisinsk
  • samfunnet.

Forpliktelsen til helsevesenet og modellen av omsorg og tanke på å oppnå en avtale med fagfolk som utfører redusere jobbusikkerhet og erstatningsraten, som en del av sine prioriteringer for denne nye fasen. Sin forpliktelse til faglig utvikling og slik at legen kan øve i de beste forholdene tilpasset denne utviklingen områdene er også inkludert i sine prosjekter.

Også hadde ord for dem som lider, "våre pasienter og våre innbyggere, som også vil markere interesser denne organisasjonen."

Å være eneste kandidaten til stillingen, Dr Serafín Romero Det ble proklamert 31. januar CGCOM president for de neste fire årene, også kalt Medical College (WTO).

Dr. Romero har en grad i medisin ved Universitetet i Sevilla og spesialist i Family og samfunnsmedisin, og har vært direktør for grunnleggende helse Zone Posadas (Córdoba).

Innenfor medisinske selskaper har hatt flere stillinger, blant annet president i Legeforeningen Córdoba (2007-2009); visepresident i den andalusiske Council of Medical Colleges (2008-2009); Generalsekretær i General Council of Medical Associations of Spain (2009-2014); og senior vice president i at selskapet fra 2014 til i dag.

Andre kostnader fornyet ved Medical College Organization

Andre kostnader ble fornyet i disse valgene har vært assisterende generalsekretær og kasserer CGCOM, som sluttet for første, Dr. Jose Antonio Herranz Martinez, president i College of Physicians i Castellón, og José María Rodríguez Vicente, CGCOM nåværende kasserer.

Legene valgte andre Jerome Fernandez Torrente, før nå visegeneralsekretær i CGCOM, og Vicente Matas Aguilera, National Urban Primary Care representant.

For visegeneralsekretær er valgt Dr. José María Rodríguez Vicente, med 36 stemmer for 25 stemmer innhentet av Dr. José Antonio Herranz, i tillegg til å registrere 4 stemmer hvite og en null.

Treasury Dr. Jerome Fernandez Torrente vil ha ansvaret fra nå, etter å ha fått 48 stemmer, mens den andre kandidaten, Dr. Vicente Matas Aguilera, scoret 16, samt registrering av en blank stemmeseddel og en null.