Alkohol gjør du forhindre hjerte- og karsykdommer?

Alkohol gjør du forhindre hjerte- og karsykdommer?

Det er kjent at overdreven drikking er skadelig for helsen. Hva er ikke så klart mange eksperter er forholdet mellom en Moderat forbruk eller abstinens og forekomsten av visse kardiovaskulære sykdommer Nå en storstilt observasjonsstudie utført av forskere ved Storbritannias University of Cambridge, og utgitt av British Medical Journal Skur nye data på denne.

Du har en øl en dag ville bli assosiert med en lavere risiko for å utvikle visse hjerte-og karsykdommer, men mer sannsynlig å utvikle andre

For å gjennomføre det, analyserte forskerne medisinske poster av nesten to millioner britiske borgere som er eldre enn 30 år som mellom 1997 og 2010 ble fulgt opp i seks år. Alle av dem, før han begynte i studien hadde ikke blitt diagnostisert med noen hjerte-og karsykdommer, mens ved avslutningen av nesten 115 000 hadde gått til å hovne opp på listen over pasienter med noen av de 12 sykdommene utgjorde i studien.

Cambridge forskere markerte moderat forbruk av alkohol i 14 enheter, tilsvarende ca. syv øl eller en halv liter vin per uke Basert på resultatene, fant de at moderat drikking var assosiert med en lavere risiko for hjerteinfarkt, iskemisk slag, kardiovaskulær sykdom relatert død, perifer arteriell sykdom, hjertefeil og ustabil angina.Imidlertid er dette forbruket i forhold abstemia mer sannsynlig relatert til kronisk stabil angina, hjertestans, hemoragisk slag og abdominal aortaaneurisme.

De som hadde større risiko for de fleste av disse sykdommene unntatt koronar, sammenlignet med avholdsfolk og moderate drikkere, var Stordrikkere

Det er ingen årsak-virkning-forhold mellom alkohol og kardiovaskulære

forebygging.

Ifølge forfatterne av studien, den mest komplette og omfattende gjort så langt for å ta forholdet mellom alkoholforbruk og risiko for hjerte- og karsykdommer, at moderat drikking er knyttet til lavere risiko for å utvikle visse sykdommer betyr ikke at bør oppmuntre folk til å konsumere alkohol.

Men, mener at studien har implikasjoner for rådgiving pasienter i samråd, meldinger overført fra offentlige helsesystemer, og algoritmer for å forutsi visse hjerte-og karsykdommer. I den forstand lagt de at det ville ta nye studier og tilnærminger for å studere rollen som moderat alkoholforbruk kan ha i å forebygge hjerte-og karsykdommer, som i dette tilfellet, er en observasjonsstudie, ikke kan etablere relasjoner forårsake -effekt.