Perroterapia' for å bekjempe stress magesmerter hos barn

Perroterapia' for å bekjempe stress magesmerter hos barn

Den General Hospital Villalba (Madrid) har satt i gang en klinisk studie pioner internasjonalt for å demonstrere fordelene at assistert terapi hunder Du kan ha i pediatriske pasienter med magesmerter og irritabel tarm syndrom uten tilhørende organiske årsaker, noen sykdommer som er nært knyttet til barn som lever under stress i familien og skolemiljø.

Vill Hospital mål å forbedre livskvaliteten for barn som lider magesmerter og irritabel tarm på grunn av stress gjennom assistert terapi hunder

Testen, utført med en gruppe barn mellom 8 og 12 år som lider av disse plager, ifølge barnelege Miguel Ángel Carro, hypotesen om at denne type assistert hunder "terapi kan forbedre kvaliteten på livet til pasienter ved å redusere antall episoder av smerte eller intensitet og åpne en lovende avenue i pediatrisk smertebehandling. " Ikke overraskende er disse forholdene ofte direkte innvirkning på livskvaliteten for barn, en endring som vist i fravær på skolen, faglige problemer, lav selvfølelse eller personlig eller familie angst.

Hunder som er en del av dette prosjektet, sunn, rolig og vant til å håndtere barn er plukket opp fra gaten og senere trent for dette formålet av foreningen Affeksjon Animal På denne måten hundene blir tilbudt en ny sjanse i livet gjennom dette prosjektet, som også gjør det mulig for deltakerne å heve adopsjon på slutten av den kliniske studien under visse betingelser.

Testen består av en ukentlig økt på 45 minutter flokker grupper på tre eller fire barn sammen med sine foreldre. En gang i økten, er pasienter hørt og ivaretatt av spesialister for å identifisere sosialiseringsproblemer eller stress. For Dr. Iván Carabaño Chief of Pediatric General Hospital Villalba, er det å involvere barn med de samme symptomene i en "ikke-konkurrerende" aktiviteter for å "forbedre sine sosiale relasjoner", mens dyrene bidra til å redusere fobier og stress .