Ragdoll katt funksjoner

Ragdoll katt funksjoner

den ragdoll katt rasen Den er kjennetegnet ved sin rolig og veldig hengiven karakter. . Ragdoll (filledukke på engelsk) er oppkalt etter muskelavslapning de får når de er fanget i armene. Det er fortsatt "løs". Det er et kjæledyr, som har mye av vårt selskap, så mye at den er i stand til å følge opp den samme dusjen. Så hvis vi planlegger å utvide familien, og det er barn i hjemmet, eller eldre Det vil være en god følgesvenn.

Ragdoll har en halveringstid på mellom 12 og 15 år og generelt har god helse og få problemer på genetisk nivå, slik at med god omsorg (ernæring, mosjon, anmeldelser og hygiene) kan ha en full og lang. Fysisk er det en katt-sized store og meget robust, muskel legeme, som kan veie i tilfelle av kvinner mellom tre og fem kilo medium, og i menn mellom fem og en halv og åtte kilo.

Har en SLH Men dens tekstur er litt utsatt for knop slik at den ikke krever overdreven forsiktighet i denne forbindelse. Den Fargen på sin kappe Det er ikke definert til tre år, som er når den når sin fulle utvikling, og kan ordnes i to eller tre farger i hele kroppen; Det er hvit, brun, sjokolade og grå, de vanligste fargene for fargekombinasjoner. Ragdoll oppfyller ett av tre mønstre:

 • Colourpointed (ører, nese, maske, føtter, ben og hale mørkere enn resten av kroppen tone).
 • Mitted (tilsvarende ovenfor, men med hvite poter og en hvit stripe mellom øynene).
 • Bicolor (har en V opp ned i hvit tone i ansiktet, og resten av kroppen er hvite minus halen, ryggen og ører, som er i brun eller grå tone).

Ragdoll katt atferd

" Tegn rolig, hengiven og håndterlig ". Med disse tre ordene definere Cortes Oscar Cardona, president i den spanske Association of ragdoll og ragdoll oppdretter i Unreal, på ragdoll katt rasen A feline familien har blitt kjent over hele verden for sin avslappede natur og hans kjærlighet til menneskelig selskap. Sistnevnte gjelder den absolutte grenser som ragdoll er en katt at omsorgsperson følger henne overalt Viser et stort behov for hans nærvær: "Hvis du har en ragdoll sikkert ikke mangle selskapet til enhver tid, siden de har en tendens til å følge deg hvor som helst i huset, noen ganger også til den samme dusjen, siden mange av dem føler meg veldig nysgjerrig ved å flytte vann ", forklarer Oscar.

Den ragdoll opprinnelse det er i USA, 60, fra hånden til Ann Backer, som vant de første kattene krysser hans Angora katt med burmesisk. Et merkelig faktum om denne rasen, president i den spanske foreningen ragdoll som " The Algonquin Hotel New York har hatt siden 1923 en katt som tar imot gjester som kommer til hotellet, og er nå en ragdoll katt, Matilda III, som omhandler denne viktige oppgaven. "

Ragdoll

CARNET zoologico

 • Vitenskapelig navn: Felis catus
 • Gjennomsnittlig levetid: 12 til 15 år
 • Størrelse: Large
 • Vekt: Kvinner 3,5 til 5 kilo / mannlige 5,5 til 8 kilo
 • Opprinnelse: USA

Kostnader og vedlikehold

 • Problem: 800 euro
 • Strøm: 50 euro (ca.)
 • Andre utgifter: veterinær konsultasjoner, vaksinasjon, ormekur og microchip