Mat

​Alkaliske matvarer, hvor ikke har en syre legeme
​Alkaliske matvarer, hvor ikke har en syre legeme MADRID / EFE / MARINA VALERO fredag ​​07.12.2012 alkaliske legeme er synonymt med frisk kropp. Hva du skal gjøre for å oppnå det? Nøkkelen er å spise mat som hvitløk eller mandler og ikke for overgrep som syre i kroppen, for eksempel kaffe eller sjokolade.
​Allergisk reaksjon på mat: Ikke bli fanget opp av overraskelse
​Allergisk reaksjon på mat: Ikke bli fanget opp av overraskelse MADRID / EFE / MARINA VALERO onsdag 07.11.2012 Mange forpinte foreldre bor. Hva om barnet tilfeldigvis tar forbudt mat? Hvis det er ingen rask og effektiv respons, kan den allergiske reaksjonen være dødelig. Javier Contreras, en allergolog ved sykehuset La Paz i Madrid, gir oss retningslinjer for handling Allergi er en virkelighet som påvirker millioner av mennesker.
​Orange høsten
​Orange høsten MADRID / EFE / MARINA OG VALERO ANA SOTERAS tirsdag 30.10.2012 Høsten er farget oransje med sesongbasert mat. Gulrøtter, søtpoteter, appelsiner, mandariner, persimmons og ... gresskar som en grønnsak stjerne. Er du klar til å feire en "Halloween" lastet med vitaminer? Det kommer kald og kjøleskapet begynner å fylle med frukt og grønnsaker av forskjellige oransje nyanser.
​En utfordring for ernæring
​En utfordring for ernæring MADRID / EFE / ANA SOTERAS onsdag 26.09.2012 Nettopp startet skoleåret. Mange foreldre lurer på om deres barn er vel fôres på skolen og om de spiser balanserte menyer med næringsstoffer som er nødvendige for deres utvikling Grønnsaker, salat, fisk, grønnsaker, frukt ... Kombinasjoner av sunn mat og forbruksfrekvens Dette er et verk av ernæringsfysiolog som råder cateringselskapet når du forbereder menyer for skoler og barnehager, en bekreftelse på at det kreves av lov
​Den falske myten av karbohydrater
​Den falske Myten av karbohydrater MADRID / ANA SOTERAS mandag 17/12/2012 Karbohydrater er viktig i ernæring, men det er mange dietter som undertrykker vurderer fetende. Dette er en av mytene om installert effekt i samfunnet All mat fete opp frukten. Ideelt sett, forbruker en rekke næringsstoffer, men tilstrekkelig og balansert mengde.
​Mindre barnemeny og spise alt
​Færre barnemeny og spise alt MADRID / EFE / LORENA SANG onsdag 26.09.2012 Mindre pølse på pizza, bedre enn bacon spaghetti med grønnsaker og spesielt de evige forvisning barnemeny kylling og pasta i favør av flere forslag som venne barna til å spise alt. Dette er de tips kokker for World Hjerte Day De som kjenner mat, noen av de beste kokk Madrid, har vært dypt involvert i feiringen av denne dagen (29 september) og i løpet av uken lært sunn matlaging workshops for skolebarn i Madrid, som i dag a
​Sukkerholdige drikker, fett og ikke fyll
​Sukkerholdige drikker, fett og ikke fyll BERLIN / EFE / ELENA GARUZ mandag 12/11/2012 Sukkerholdige drikker er en kalori bombe. Mange er ikke klar over at fett og bare mette appetitten Disse drikker, som mat, bidra til kaloriinntak, men i forhold til god mat, mange bruker mindre tid i magen, så følelsen av metthet varer på de fleste tretti minutter.
​Omfattende medisinsk omsorg og engasjement mot hjertesvikt
​Omfattende medisinsk omsorg og engasjement mot hjertesvikt MADRID / EFE / JAVIER GREGORIO del ROSARIO Tovar Torsdag 06.13.2013 Hjertesvikt er manglende evne til hjertet å pumpe blodet skikkelig; Når det er akutt, risiko og fare øker. Det er en sykdom nært beslektet med alderen. Dr. Luis Manzano og Dr.
​Eyecare utfordring: redusere blindhet med 20% ved 2020
​Reto Eyecare: 20% reduksjon blindhet 2020 MADRID / EFE / JAVIER GREGORIO del ROSARIO Tovar mandag 09/30/2013 Patologier i netthinnen er bak tre av fire tilfeller av blindhet. AMD, diabetisk retinopati behov og patologisk nærsynthet er sykdommer som trenger å vite for å forebygge. Dr. Marta Suárez de Figueroa og Dr.
​Velg din mineralvann
​Velg mineralvann MADRID / EFE / ANA SOTERAS Torsdag 05.16.2013 Ikke alle typer vann smaker det samme, ikke alle har samme sammensetning. Naturlig mineralvann, som ligger til grunn for det indre av jorden, gir mange helsefordeler. Velg den mest passende er å treffe De typer av mineralvann ha en felles faktor: opprinnelse er ren i begge kjemiske elementer som mikrober.
​Spiseforstyrrelser: Barnet som ikke spiser
​Spiseforstyrrelser: Barnet som ikke spiser MADRID / EFE / ANA SOTERAS tirsdag 05/07/2013 Den spiseforstyrrelse i tidlig barndom (0 til 6 år) som hindrer barnet vokse og fete kan ha en organisk årsak, men kan også skyldes endret maternal-familien link. En måned gammel baby som spiser lite, oppkast, har søvnforstyrrelser og ikke få vekt.
​Grapefrukt: denne frukt dyder ta fastende
​Grapefrukt: denne frukt dyder ta fastende MADRID / EFE-REPORTAJES / OMAR Goncebat tirsdag 05/03/2013 Denne sitrusfrukter er rike på næringsstoffer og vitaminer og er en del av slanking dietter for sin vanndrivende effekt. Det er også gunstig i tilfeller av diabetes og kan redusere noen bivirkninger av visse kreftmedisiner.
​Bakverk ned barrierer av mat allergier.
​Bakverk ned barrierer av mat allergier. MADRID / EFE / PILAR SALAS mandag 10/14/2013 Allergier og matintoleranse, spesielt til gluten, er en bitter barriere mellom dem som lider og bakverk i økende grad franqueable ved bruk av andre enn hvete og presiseringer av mutterne fjernes mel, laktose eller egg Ikke lett arbeid uten gluten, som gir struktur og svampete tekstur til massene.
​Oppskrifter for svangerskaps diabetes.
​Oppskrifter for svangerskaps diabetes. MADRID / EFE / ANA SOTERAS onsdag 11/13/2013 Diabetes og graviditet er ikke lenger uforenlig, selv om det er en periode med risiko for at omsorg må strammes. Kraften fordelt i seks doser per dag og fysisk aktivitet etter måltider hjelp kontrollere blodsukkernivået.
​Tips for å snakke om mat og helse til barn
​Tips for å snakke om mat og helse til barn MADRID / EFE / LUCÍA ROBLES mandag 25/11/2013 Foreldre vet at deres unge bør inneholde en bruksanvisning: forstå dine behov og preferanser er en daglig eventyr, spesielt ved lunsjtid. Javier Aranceta, president i den spanske Society of fellesskap Nutrition (SENC), forklarer i sin siste bok hvordan du gjør Barn som ikke spiser, barn som spiser for mye, barn som gjemmer liker det ikke i morgen når de ser noen "grønne ting" på plate .
​Varela: "Vi har ingen OL, men vi antar World Congress of Nutrition"
​Varela: "Vi har ingen OL, men vi antar World Congress of Nutrition" MADRID / EFE / LUCÍA ROBLES mandag 16/09/2013 Gregorio Varela, president i den spanske Nutrition Foundation (FEN) sier at den 20. internasjonale kongressen for ernærings- holdt i Granada er en enestående hendelse som Spania kan "skryte"; tjene til å gi synlighet til de nyeste vitenskapelige fremskritt innen ernæring og føre til en kollektiv og individuell nivå.
​Netthinnen, øyet hjerte
​Retina, øye hjerte MADRID / EFE / JAVIER TOVAR / GREGORIO del Rosario mandag 07/04/2014 Netthinnen er inngangsporten til hjernen. Den mest sensitive og viktig område for riktig visjon. Patologi er knyttet til alder og diabetes. Francisco Cabrera leger og Marc Rubio skissert i EFEsalud fremtidige utfordringer og analysere disse sykdommene Dr.
​Uten frykt for glaukom, tidlig diagnose og grundig kontroll.
​Uten frykt for glaukom, tidlig diagnose og grundig kontroll. BARCELONA / EFE / JAVIER TOVAR / GREGORIO del Rosario torsdag 11.20.2014 Grønn stær er en trussel mot øynene, men kan være langsom og kontrollert. Det avgjørende i kampen mot sykdommen, er tidlig diagnose spesielt så i denne. Alfredo Mannelli leger og María Isabel Canut forklart i EFEsalud aksjonslinjene i forsvar for velferden til våre øyne på denne patologi YouTube-ID xzBBepio1rI?
​Fett dietter: retningslinjer for å følge for å spise sunt form.
​Fett dietter: retningslinjer for å følge for å spise sunt form. MADRID / EFE / ANA SOTERAS Torsdag 12.06.2014 De er en minoritet, men de er der: svært tynne mennesker som ønsker å få fett. De har en genetisk arv som tillater dem å forbrenne nesten alt de spiser og derfor ikke akkumulere fett. Men noen er ikke komfortabel med kroppen din, og forsøker å få noen kilo.
​Mat guider, verktøy helsefremmende
​Mat guider, verktøy helsefremmende MADRID / UTTALELSE / JAVIER ARANCETA onsdag 08/13/2014 Kosten retningslinjer er et nyttig verktøy for å utdanne og veilede folk mot sunnere å spise. Er utformet med tanke på blant annet de rådende matvaner, mattilgang og nivået på tilgang til mat i hvert land. Artikkel av Dr.