Returner tilskudd til opplæring av nye juli i medisinske talenter.

Returner tilskudd til opplæring av nye juli i medisinske talenter.

Returner tilskudd til opplæring av nye juli i

medisinske talenter.

madrid / Efe / Helse redaksjonell fredag ​​05.19.2017

Mapfre Guanarteme Foundation har lansert et nytt stipend som vil finansiere ett år opplæring av leger på Kanariøyene var interessert i å lære nye teknikker eller prosedyrer som, i fremtiden, til nytte for helsevesenet i skjærgården

Mapfre Guanarteme samarbeider for litt tid med de fire universitetssykehusene i Canarias å finansiere avansert forskning innen helse og i år har bestemt seg for å gå ett skritt videre, belønne de beste medisinske innbyggere (MIR) av hver kampanje og skape to trenings tilskudd 60.000 euro hver.

Den kan be om opptil 15 juni enhver lege født på Kanariøyene eller bosatt i øyene som har fullført sin opplæring MIR spesialist, som har formynderskap av et sykehus eller laboratorium Canarias (offentlig eller privat) og som ønsker å lære ny prosedyre eller teknikk i et annet helsesenter på fastlandet eller i utlandet.

De ansvarlige for stiftelsen understreke at disse medisinske tilskudd har blitt oppfattet som en hjelp "rundtur" fordi de håper at etter hvert føre til forbedringer i helsetjenesten på Kanariøyene, som eksperter samarbeide for å implementere i øyene nye teknikker eller kompliserte prosedyrer.

Faktisk juryen særlig verdsatt blant de ulike forslagene mottatt, de som er knyttet til "nye teknikker for dårlig implementering" eller påvirke "utbredte sykdommer på Kanariøyene" og dens "levedyktig gjennomføring på kort og mellomlang sikt "på slutten av dannelsen av kandidaten.

"Når våre beboere ende spesialitet, eller de innlemmet i jobb raskt eller må subemplearse. Disse tilskuddene kommer til å fylle et gap for å oppmuntre sin opplæring, "sa han til Efe leder av Institutt for nefrologi, Universitetssykehuset i Gran Canaria, Doctor Negrin, Jose Carlos Rodriguez, som har samarbeidet om denne første samtalen.

Rodriguez understreket at slike tilskudd allerede finnes i andre land, og nesten alltid, er rettet mot å oppdage talenter, tog og gå av etter retur. "Her er målet er det samme," sier han, "vi ønsker å gå tilbake og bringe denne kunnskapen til hans tilbakekomst er positivt for våre sykehus."

Ansvarlig for grunnleggelsen aktiviteter Fundación Mapfre Guanarteme Marian Caubín, fortalte Efe det, faktisk, denne vesken opplæringsstøtte i medisinske sentre utenfor øyene svarer på en forespørsel som kom ber om litt tid for ulike enhet spesialister som arbeider med sine helseprogrammer.

"Tanken er at fagfolk som vi støtter kan hjelpe i fremtiden å implementere nye teknikker på Kanariøyene," sa Caubin, og understreker at denne samtalen kobles to av de prioriteringer Mapfre Guanarteme Foundation involvert i opplæringsplaner og forplikte seg til å fremme kanari talent.

Caubin minner om at for noen år siden, den Mapfre Guanarteme Foundation lanserte en samtale for praktisk opplæring av fagfolk i amerikanske selskaper som startet med to karer. I dag internship program som sender hvert år til Washington til fem fagfolk.