Helse

​Tjue minutter igjen et liv
​Tjue minutter verdt et liv MADRID / EFE / GREGORIO del Rosario mandag 08.10.2012 Pedro, en spanjol igjen kollapset på fortauet Rafael Finat gate nær stasjonen Aluche grunnen. Folk som socorrieron og ga beskjed til 112 rapporterte at Peter var lilla -cianótico- og fikk et anfall SAMUR aktivert og 112 20 minutter samordnet og profesjonell arbeid.
​Haster! ... Madrid trenger AB- blodtypene O og A +
​Haster! ... Madrid trenger AB- blodtypene O og A + MADRID / EFE tirsdag 20.11.2012 Blodgivning er den eneste måten å helbrede de syke og skadde. Madrid helse trenger du å møte presserende behovene til sykehus Transfusjon Center of the Community of Madrid krever øyeblikkelig blodtapping av O- og AB- grupper.
​Novartis Spania presenterer sin nye bedrifts nettside (www.novartis.es)
​Novartis Spania presenterer sin nye bedrifts nettside (www.novartis.es) MADRID / EFE fredag ​​14.12.2012 Den nye portalen gir brukerne innholdet diskutert i dybden og i flere formater Novartis Spania presenterer sin nye bedriftens nettsted for å få den daglige av selskapet til media og samfunnet for øvrig, melder farmasøytiske selskap.
​Quirón Hospital Group ekspanderer i Andalucia
​Den Quirón Hospital Group ekspanderer i Andalucia SEVILLA / EFE Torsdag 29.11.2012 Konsernet gjennomfører sin ekspansjon i Andalusia, som allerede sysselsetter 3000 medarbeidere og 329 sykehussenger, med utvidelse av sykehuset i Sevilla, Chiron Sacred Heart, og et annet senter åpner i januar på Campo de Gibraltar 60 senger Chiron Konsernet planlegger også å åpne i løpet av første kvartal 2014 med sin Sevilla sykehus, et nytt legesenter på 3500 kvadratmeter, designet av Rafael de La-Hoz arkitekt,
​Cofares lyser tiltak for helse til apoteket "ikke brutt".
​Cofares lyser tiltak for helse til apoteket "ikke brutt". Santander / EFE onsdag 05.09.2012 Cofares president, Carlos González Bosch, advarer mot risiko for legemiddelmarkedet dersom dagens priser og samtaler for tiltak til Helsedepartementet I et intervju med Efe ved International University Menéndez Pelayo (UIMP), hvor Cofares arrangerer et kurs på porteføljen av tjenester i apotek ved ANEFP Foundation, har González Bosch vært "bekymret" om "mangel på synlighet og kontroll "av det farmasøytisk
​Du trenger ikke ta søvn
​Du trenger ikke ta søvn MADRID / EFE / VERONICA LÓPEZ onsdag 26.09.2012 Å sove er det viktig å ha god samvittighet. Eduard Estivill lege, søvnekspert og forfatter av berømmelse, er nå rettet mot voksne med nyttige tips for krisen lot ham stikke øyet. EFEsalud har snakket med ham Arbeid belastning Jetlag, nattarbeid eller skift og selv trakassering situasjoner på kontoret forårsake søvnforstyrrelser, men også ha en baby hjemme, rush, dårlig mat, snus, avhengighet til nye teknologier eller nåværen
​Influensa skudd for eldre og deres miljø
​Influensa skudd for eldre og deres miljø Madrid / EFE onsdag 26.09.2012 I Spania er mellom 1400 og 4000 dødsfall per år fra komplikasjoner fra influensa, som ifølge den spanske Society of Geriatri kan bli redusert med en vaksine i gang "Beskytt din helse og for de rundt deg" Under denne parolen geriatricians har lansert vaksinasjonskampanje mot influensa og pneumokokker, spesielt rettet mot de over 60, deres omsorgspersoner og helsepersonell.
​Mat pynte
​Mat pynte MADRID / EFE / Ana Soteras mandag 08.10.2012 Spis gir oss energi, glede og metthetsfølelse, men også næringsinnholdet i enkelte matvarer bidrar til skjønnhet utenfor for å kjempe gjennom årene Miljøfaktorer bestemme de fleste av våre liv, og av dem, en nødvendighet, mat. Antioksidantegenskaper av enkelte matvarer kan bidra til å forsinke aldringsprosessen cellene våre.
​Menns vold: et alvorlig helseproblem
​Menns vold: et alvorlig helseproblem Madrid / EFE / Verónica López Torsdag 22.11.2012 Hver 25. november kampen mot det, men kjønnsbasert vold er vanlig og traumatisk situasjon for mange kvinner med konsekvenser for deres fysiske og psykiske helse: kroniske smerter, fibromyalgi, depresjon eller spiseforstyrrelser, er noen av dens virkninger.
​Nye spiseforstyrrelser oppførsel.
​Nye spiseforstyrrelser atferd. MADRID / EFE / ANA SOTERAS mandag 11/19/2012 Permarexia, Diabulimia, potomania, drunkorexia-ebriorexia, sadorexia, seudorexia ... de er noen av de nye spiseforstyrrelser som påvirker mennesker som risikerer sine liv søker etter den generelle helse og estetisk perfeksjon.
​Smerte, jo lenger ... bedre
​Smerten, jo lenger ... bedre MADRID / EFE / GREGORIO del Rosario mandag 17/12/2012 Fra fødsel til alltid vi dør med oss ​​smerte, en følelsesmessig og subjektiv, akutt eller kronisk, ofte uutholdelig følelse, som er generert av en skade i våre vev i de fleste tilfeller, og tar form i vårt nervesystem gjennom neuroner Alle helsesystemer gir maksimal oppmerksomhet til smerten av pasienter og all medisinsk og pleiepersonell bruker de mest avanserte prosedyrer for å lindre smerte.
​Teresa Gómez Isla: "Alzheimers er den tause epidemien av århundret"
​Teresa Gómez Isla: "Alzheimers er den tause epidemien av århundret" MADRID / EFE / JAVIER TOVAR onsdag 26.09.2012 Nevrolog Research Laboratory av Alzheimers sykdom ved Massachusetts General Hospital i Boston, Gómez Isla analyser i et intervju med EFEsalud nøklene til denne onde: hans situasjon og prognose, forebygging og advokatvirksomhet, forskning og behandling, og dets sosiale effekter Teresa Gómez Isla denne sommeren var å gi et foredrag kurs på Alzheimers sykdom i Menendez Pelayo Internatio
​Valentín Fuster: Vitenskap, Helse og utdanning
​Valentín Fuster: Vitenskap, Helse og utdanning MADRID / VALENTIN FUSTER onsdag 26.09.2012 Den anerkjente kardiolog og direktør for National Center for Cardiovascular Research Alert, i en artikkel for EFEsalud, den farlige økningen i barndommen fedme. Et våpen mot kardiovaskulær sykdom Valentín Fuster Fødselen av spesialisering i helse en ny media, er EFEsalud alltid gode nyheter, fordi det betyr mer verktøy for å bekjempe hjerte- og karsykdommer.
​Glans penis HPV: usedvanlig sjeldne
​Glans penis HPV: usedvanlig sjeldne MADRID / EFE / REBECA RUIZ Mandag 19.11.2012 Peniskreft lider bare én av 10.000 menn, er det mer vanlig i utviklingsland, og å fange det tidlig må du gå til en urolog for å observere merkelige klumper i kjønnsorganene. Hva symptomer på en mann å vite om du har peniskreft?
​Når HIV kommer mellom to menn
​Når hiv kommer mellom to menn MADRID / EFE / GREGORIO del Rosario onsdag 26.09.2012 AIDS kur er mulig. I mellomtiden, den daglige kampen for millioner fokuserer på forebygging, diagnostisering og behandling av sykdom som påvirker den seksuelle forholdet mellom menn (MSM) Ferran ser ut over skinnen og innbefatter en sjø-grønn bølge trekker seg tilbake inn i horisonten.
​11 S, et jubileum preget av helseproblemer
​11 S, et jubileum preget av helseproblemer New York / EFE tirsdag 11.09.2012 City of New York opplever en ny årsdagen for terrorangrepene 11. september 2001, som i dette tilfelle vil være preget av det vanskelige spørsmålet om helsepersonell som har utført rengjøring og rydding av Twin Torres . Den amerikanske føderale regjeringen er ventet å kunngjøre at den vil strekke seg at dekningen til folk femti lider av kreft Bringing listen over sykdommer relatert til 11S hvis pasientene får offisiell b
​20 Sekunder er nok til å vite risikoen for slag
​20 Sekunder er nok til å vite risikoen for slag MADRID / EFE / Almudena Domenech tirsdag 09.10.2012 Spania har en ny koronar diagnose teknologi, som i Europa har bare Nederland og Østerrike, og å forkaste på bare tjue sekunder, muligheten for hjerteinfarkt for en periode på inntil fem år. Testen er en perfekt kart over hjertet og karsystemet som forer den, hjertet i en ekte bildeformat 4D, forklarte han til Efe Dr.
​2013: Spanish År Sjeldne Diseases.
​2013: Spanish År Sjeldne Diseases. MADRID / EFE fredag ​​26.10.2012 The Cabinet enige i dette utsagnet av enkelte sykdommer som når antallet 7000, som påvirker tre millioner mennesker i Spania Sjeldne sykdommer krever utforming av spesifikke narkotika terapi. Som rapportert av den utøvende, er målet med dette initiativet å synliggjøre disse forholdene og bringe dem nærmere borgerne, som Helsedepartementet, Sosial- og likestillingsdepartementet vil utvikle en samordnet strategi for å analysere de
​En blodprøve detekterer Down syndrom, uten risiko for mor og foster
​En blodprøve detekterer Down syndrom, uten risiko for mor og foster MADRID / EFE onsdag 17.10.2012 En prenatal test basert på analyse av fosterets DNA i morens blod, og detekterer de mest vanlige kromosomale abnormaliteter som Downs syndrom, er tilgjengelige i Spania i januar Denne ikke-invasiv prenatal diagnostikk av LABCO Quality Diagnostics vil tillate tidlig påvisning av disse anomalier nær 100% sensitivitet og null risiko for mor og foster, rapporterte selskapet i en pressemelding.
​Leter etter en behandling mot melkeallergi
​På jakt etter en behandling mot melkeallergi Santa Cruz de Tenerife / EFE tirsdag 24.07.2012 Forskere ved to offentlige sykehus i Tenerife beskriver to proteiner som finnes i lave nivåer i pasienter som er allergiske mot kumelk barn, og vil bidra til å finne en behandling for å kurere dette problemet Forskning immunologer har utført Hospital Universitario de Canarias og allergikere universitetssykehus Nuestra Señora de la Candelaria i tre år; Det har blitt studert ti gutter og to jenter i aldere