Hiv: erstatte piller daglig til én injeksjon per måned

Hiv: erstatte piller daglig til én injeksjon per måned

HIV: erstatte daglige piller for én injeksjon per måned

BARCELONA / EFE fredag ​​03.03.2017

Mellom 30% og 40% av pasienter som lider av HIV (HIV) og kan behandles med to medikamenter i stedet for tre, som vanlig, som han øver erstatte piller daglig for en injeksjon per måned, en behandling som allerede kan være effektive i 2018

Andre nyheter

  • Kompleksiteten av HIV, stikker for å undertrykke en djevelsk
  • virus. HIV: lever lenger en utfordring fylt med sykdommer

Dette er to av fremdriften i dag utsatt av Chief of Infectious Diseases og AIDS Hospital Clinic de Barcelona, ​​Josep Maria Gatell; Medical Unit HIV Sykehus 12. oktober Madrid, Federico Pulido; og leder av funksjonell enhet av AIDS Infectious Diseases Hospital Universitario de Bellvitge, Daniel Podzamczer.

I presentasjonen av International Symposium SI blir holdt i dag og i morgen i Castelldefels (Barcelona), som i år feirer sitt problem nummer 22, Pulido forklarte at utviklingen er i kø for å prøve å skreddersy behandlinger mot HIV, som hver person har ulike levekår for å bli tatt i betraktning.

Josep Maria Gatell, som koordinerer symposium, sa i denne linjen at "de fleste nye infeksjoner kommer fra infiserte mennesker som ikke kjenner eller vet andre som men av forskjellige grunner har stoppet behandlingen."

Koordinator for symposiet har detaljert fire områder som vil løse symposiet, blant annet muligheten for å bruke to medikamenter i stedet for tre, at noen stoffer er produsert ved hjelp av nanoteknologi, forskning på nye terapeutiske mål eller "håp for fremtiden "vi har terapeutiske vaksiner middels eller lang sikt.

Pulido sa at all forskning bør være et prioritert mål for ikke å miste effekt mot sykdommen som er oppnådd i løpet av årene.

Podzamczer minnes i denne sammenheng at "HIV praktisk talt ikke lenger drepe", men det er nettopp derfor det er "risikoen for at folk mister frykt og la vakt ned."

Prep HIV

Daniel Podzamczer streket ønskeligheten av staten kommer til anvendelse PREP (PPRE), dvs. bruk av et medikament før eksponering til infeksjonsmidlet for å forhindre overføring.

Denne teknikken har allerede blitt akseptert av det europeiske legemiddelkontoret (EMA), men fortsatt har ikke et klart situasjonen i Spania, et faktum at leger beklage, fordi i byer som San Francisco har vist seg å ha en stor effekt.

Gatell minnes om drei PPRE populasjon ville bli tilført bare "høy-risiko" med en "høyere risiko til 3% eller 5% av å pådra seg sykdommen."

I ordene til Gatell, vil symposiet tjene tre funksjoner: en anmeldelse paradigmer av antiretrovirale behandlinger, spanske forskere bidra med sine data og formidle sin kunnskap og studere de ulike likheter-og forskjeller-mellom mange AIDS, Ebola og Zika.

De tre leger har uttrykt tilfredshet med fremgang ved behandling av HIV og minnes om at dette viruset begynt å bli tilført 14 piller om dagen til hver infiserte, som ovenfor hadde betydelige bivirkninger, og suksessraten var begrenset 55% eller 60%.

Foreløpig er AIDS en kronisk sykdom som kan nyte en relativt god livskvalitet, er det ca 25 stoffer som kan brukes og behandlinger har en suksessrate på mellom 80% og 90%.

Podzamczer feiret riktig funksjon av "fornuftsekteskap" mellom forskning på dette feltet, og den farmasøytiske industrien, og understreket hvor effektive er helsevesenet i behandling av HIV, men understreket at i andre naboland mange flere offentlige ressurser er viet til forskning.