Hjemmelagde oppskrifter for å ta vare ansikt: ansiktet huden

Hjemmelagde oppskrifter for å ta vare ansikt: ansiktet huden

hjemmelagde oppskrifter for å ta vare ansikt: ansiktet huden

MADRID / EFE / ANA LÁZARO onsdag 09/03/2014

Selv om industri masker laget av formler studert og testet av farmasøytiske laboratorier og kosmetikk, hjem, kan de spille en tilsvarende rolle, selv om de kan forårsake allergier og mindre effektiv. Oppdag hånd skjønnhets Carmen Navarro hvilken som passer deg best

Ansiktsmasker utføre forskjellige funksjoner, slik som å fjerne rynker, eliminere fine linjer, fuktende eller legge lyshetsgevinst.

Ofte på grunn av mangel på tid eller penger, trenger vi ikke gå til spesialist for å underkaste seg en ansiktsbehandling. Carmen Navarro Det gir oss noen tips og hjelper oss å finne den hjemmelagde ansikts metoden som passer best din hudtype.

Ansiktet ditt ikke forråde din alder: Ta vare!

Som vi har lært at automedicarnos er dårlig, og vi føler oss tryggere å ta oss rette foreskrevet av lege, det samme gjelder kosmetikk, er det best å gå til en profesjonell for å sikre at du bedre diagnostisere problemet.

Dette er ikke å si at hvis du ikke går gjennom estetisk sentrum kan ikke være stor. Daglig omsorg utenfor sentrum er enda viktigere. Det er viktig å følge en rekke trinn hver dag

  1. Clean: Den grunnleggende trinnet før du bruker noe produkt. Dette trinn er meget viktig, fordi skitt samler seg i porene generere urenheter og overskytende talg, døde celler som genererer et lag som hindrer regenereringsprosessen. For dette er det best å bruke en daglig ansiktsrens, og deretter bruke en god tonic.
  2. Fukte: Fuktighetskremer brukes til å gjenopprette vanntap, mineraler og vitaminer. Hvis huden din er fet og tror at denne type hud ikke trenger å fukte du tar feil. Leter du etter en spesialist i å balansere talgkjertlene produserer. I tilfelle du har tørr hud, ikke nok til å fukte men også bør bruke en krem ​​som du Nutra.
  3. Forsterk: Dette er viktig når du begynner å vises første rynker. Du kan gjøre dette ved serum eller masker.

hjemmelagde oppskrifter, det som er mitt?

Ingenting er bedre enn en profesjonell for å få gode resultater, men tidene kan være at økonomien ikke vil tillates så ekspert anbefaler naturlig tips for å ta vare på ansiktet uten å forlate hjemmet.

Masken type og hyppighet av sine programmer avhenger av hudtype og alder du har, men generelt er å fullstendig dekke ansiktet og la stå i noen minutter eiendeler. Intensiv sjokkbehandling er for å behandle symptomer som dehydrering, mangel på lyshet, etc.

Det finnes forskjellige masker beregnet for ulike hudtyper

  • Tre ideer for å kvitte seg med korn

En del av en gulrot i biter, kok den med vann og lag en puré: Påfør på de områdene berørt av akne.

Knust aspirin og blandes med vann til en liten pasta. Bruk den med en bomullsdott i granitt spesielt for å håndtere. Dens snerpende makt vil bli redusert.

Del en sitron i to, hentet fra det litt juice, tilsett en halv spiseskje sukker og noen dråper olje. Ha det gøy på ansiktet ditt, holder det i fem minutter og deretter tømme.

  • Skjerp huden din

Egg og honning maske: et egg visp og tilsett en spiseskje honning og sitronsaft: bland det godt og bruke det på ansiktet ditt i tjue minutter.

  • Farvel med irritasjon

Honey Mask: Sett deg i honningbier ansiktet og la på i 15 minutter. Fjern den med et stykke av bomull dyppet i varmt vann av roser.

  • Egnet for alle hudtyper

Maske Linfrø lin blir blandet med vann og deretter oppvarmet vannbad; når en pasta som dannes fjernes og tillates å avkjøle; når varm strekker seg over ansiktet og la stå i 15 minutter.

  • For fet hud

Mask jordbær: halv kopp jordbær knuste blanding med en halv kopp av naturlig yoghurt og anvende den på ansiktet og halsen i tyve minutter, deretter fjerne den med varmt vann.

Oat maske: blande to spiseskjeer havremelk hvis huden er tørr eller med vann dersom huden er fet for å danne en glatt pasta; spre den på huden, la 15 minutter og skyll med varmt vann.

  • For dehydrerte
  • skall.

→ Naturlig maske Avokado: Avokado halv knust og bland med en spiseskje med sitronsaft, en krem ​​og to spiseskjeer med gulrot juice. Forberedelse gjelder, forlater handler om tjue minutter. vask deretter med varmt vann.

Banana maske: mos en banan, tilsett en spiseskje honning og fem spiseskjeer med havregryn og bland til det danner en jevn pasta. Påfør blandingen på hele ansiktet bortsett fra rundt øynene, og la på 15 minutter. Ren skylling av ansiktet med varmt vann eller rose.