Hvordan kan en bestefar til sitt barnebarn gjenvinne se

Hvordan kan en bestefar til sitt barnebarn gjenvinne se

Lovlig besteforeldre De kan oppsi en situasjon hvor de begrensende besøker barnebarna Men mangel på kunnskap, ikke ønsker å forverre forholdet til barna, eller frykter større avstand fra sine barnebarn innebærer ikke alltid ta rettslige tiltak relevant å gjøre det. For å hjelpe i denne forbindelse er det foreninger som Besteforeldre adskilt med sine foreldre I hvilke tilfeller håndteres personlig på jakt etter den beste løsningen.

Som forklart av sin president, Guadalupe de la Fuente, er det første de gjør i foretaket lytte til eldre for å vurdere det beste alternativet for din sak, og forklare fremgangsmåten du bør følge. "Vanligvis prøver de å produsere en mekling Hvis bestefar og barna vil, vi gjør fra foreningen med akkrediterte fagfolk for dette, eller utlede dem til et omsorgssenter for familien, som også meklere". Når det ikke er mulig å komme til enighet, neste rettslig rute er Hvor også de hjelper dem fra foreningen med råd fra advokater.

baner for å be om barnebarna besøk

Når beslutningen om å følge baner er tatt, er det første trinnet sue Siterer som en grunn umuligheten av å se barnebarna, enten ved skilsmisse av foreldre, død av barnet eller utpressing av barna selv.Som forklart fra foreningen, den andre parten ber vanligvis en Rapporter Psykososial som verds bestefar status, slik at etter å ha blitt innkalt til rettssak.

"Mellom innlevering av klagen og gjennomføringen av rettssaken kan bruke ti måneder til ett og et halvt år. Hvis bestefar / å ha noen latent sykdom, kan døden inntreffe mellom innlevering av søksmålet og dom "indikerer Guadalupe; og selv om det ikke er en enkel prosess for besteforeldre fordi "de er veldig stressende og de produserer en rekke psykosomatiske lidelser slik som stress, insomnia, manglende appetitt, depresjon, og så videre; Interessant, nok en gang de har om barn forsvinner umiddelbart", så vel verdt å fortsette prosessen.

Når en besteforelder bestemmer seg for å sende inn en sak for å se sine barnebarn, det du ber om er en visitation lovlig tilgjengelig for en gitt å være sammen med liten tid. For å bestemme den mest passende regime, hvis dommeren ser det nødvendig, vanligvis gjennomført en rapport, vurderer en rekke faktorer som alder av barnet, familieforhold og type foreldreansvar, blant annet .

Nedenfor er dommeren som avgjør dette regimet, som kan være fra to timer per måned, en rekke hele dager eller en helg i måneden for å tilbringe natten, blant andre, eller til og med benekte det. Fra foreningen Besteforeldre adskilt med sine foreldre hevdet at noen av oppløsninger, for eksempel tildeling to timer per måned, er ansett som utilstrekkelig for en Forelder har et forhold til deres barnebarn tid, slik at når det er gitt, prøver å bruke den andre signaldel .