Hvordan å velge riktig belte for hunden din

Hvordan å velge riktig belte for hunden din

Velg den mest passende for vår hund i bånd er en mye viktigere beslutning enn det virker, fordi det beskytter mot mulige farer eller ulykker (som ikke er rammet av en sykkel, en skater, eller en bil, for eksempel). I tillegg kan beltet være et flott verktøy for kommunikasjon og utdanning, og vi kan lære Dog de ikke trekke den under turer, og lære å vente.

Det er et bredt utvalg av leiekontrakten på markedet. Velge den mest passende avhenger av faktorer som alder, rase, atferd og aktivitet av kjæledyret ditt, og din helse

Det er et bredt utvalg av leiekontrakten på markedet. Velge den mest passende avhenger av faktorer som dyrets alder, rase og type aktivitet du trenger. For belt krok har vi muligheten til å gjøre det gjennom en liten karabinkrok krage eller sele, og er den nest mest anbefalte i henhold til den nyeste veterinær kunnskap. Hva er forskjellen? Vel, i utgangspunktet, kan vi si at kragene er enklere å bruke enn seletøy, men er også mer ubehagelig, og involvere flere risikoer for dyret som smerte, blåmerker, eller pustevansker, blant andre.

Typer bånd

Vi finner disse bånd i de fleste kjæledyr forsyne butikkene, om nettbutikker eller fysiske butikker.Selv om det er svært spesialiserte belter mer orienterte fagfolk (trening belter), eller hundeutstillinger (stropper fine blonder), kan trenere si at disse er stropper for vanlige hunder.

  • tilbaketrekkbare bånd Belter er kjennetegnet ved en tynn snor vikles automatisk i løpet av et plasthåndtak. Dens viktigste funksjon er at den kan gjøres lengre eller kortere, avhengig av bevegelsen til hunden eller våre behov, noe som gir både større frihet. Å være tynne belter er designet for små raser som ikke har mye styrke, fordi med større raser kan lett bli brutt.
  • Grunnleggende belter De er de som er laget av metall, lær eller nylon, som har en enkel forlengelse, kort, middels eller lang. Avhengig av størrelsen på løpet vil være mer hensiktsmessig en tykkere, mer styrke og utholdenhet, eller nok oss med en finere. Mens metallet vanligvis er mer motstandsdyktig, nylon og lær (skinn er de mest kostbare, vanskelig å finne, og tyngre) er karakterisert ved å være mer estetisk og fristende for de fleste omsorgs materialer.

5 tips når du velger hund beltet

Disse Tips sikkert de vil hjelpe deg velge den mest passende for din hund i bånd Ifølge deres egenskaper og bruken du kommer til å gi

  1. Først erverve stropp på en spesialisert eller vedkommende fag Det er mest tilrådelig hvis vi skal garantere sikkerheten av det samme, når det gjelder produksjon kvalitet og holdbarhet.
  2. Vær oppmerksom på morfologi og alder våre kan uavhengig av moter eller moter, som feilaktig belte kan gjøre våre turer et eventyr.
  3. Til slutt til tykkelse Ikke det samme plukke en stropp for en stor rase hund for en hund som dverg rase, det er heller ikke det som er for en valp for en voksen. For mellomstore og store raser og voksne hunder, er det best å bruke en bredere og sterkere belte. For små raser eller valper, er tykkelsen ikke så viktig.
  4. Velg passende lengde Her er utsikt for alle. Mer tradisjonelle trenere synes å foretrekke kortere for å ha mer kontroll hunden leiekontrakten. Tilhengere av positiv hundetrening er imot bruk av disse belter, og fordelene ved å bruke belter lenger snakke. Grunnen? Med en lengre hundeeieren og har større frihet belte, noe som resulterer i et bedre og fluidkommunikasjon mellom hjelper og dyr.
  5. Ta hensyn til materialer Den ideelle stropp som vil bli laget av lette materialer, enda bedre hvis klistremerke slik at dyret ikke vil bli skadet hvis stripen, og er holdbar. Alt dette er anbefalt for både vår lomme, og for vår komfort og kan.