Hvordan å fortelle om du lider av frykt for jobben

Hvordan å fortelle om du lider av frykt for jobben

Kanskje alle på et tidspunkt vi har opplevd tidligere motvilje mot å starte vår arbeidsdag, eller inlcuso en haunting uro, spesielt i vår tidlige karriere eller starte en ny jobb, når vi føler mest usikre av våre evner, eller av hecjo av må spille en jobb som ikke er EU hadde forestilt eller hva vi full. Men folk som lider ergofobia manifestere en Karakteristiske symptomer assosiert med deres frykt for å gå på jobb Fremfor alt en tilstand av angst som strekker seg over tid. La oss se nærmere på hva disse ergofobia symptomer på

  • Et nivå psykofysiologisk angst som genereres av denne frykten for jobben manifesterer seg i en forverring av egne autonome responser å takle en situasjon som enkeltverdiene som farlig. Disse omfatter økt hjertefrekvens og respirasjonsfrekvens, muskelspenninger, magebesvær, og overdreven svetting. Disse reaksjoner, når de er hyppige, kan føre til fysiske helseproblemer som hodepine, økt blodtrykk, fordøyelsesproblemer, muskelsmerter, eller søvnløshet.
  • Et nivå kognitiv Og angst av ergofobia manifesterer katastrofale forventninger av alt som var galt eller kan gå galt på jobb, og følelsen av mental sperre, tap av konsentrasjon eller hukommelse eller vanskeligheter med å ta beslutninger.Også graden av selv øker, har en tendens til selvbebreidelse for feil de ikke har begått og bli mer utsatt for kritikk av sjefer eller kolleger.

For å unngå alle disse Symptomer den ergofobia De berørte kan reagere forlate å gå på jobb (for eksempel ber om Lav arbeidskraft Gjentatte ganger), rømmer ham som han er mulig (for eksempel hevder at det er galt å forlate hjemme), eller utfører pseudoescapes, slik som i økende grad involverer mindre i de oppgaver til den, eller anta den minst mulige antallet ansvar Så det er arbeidsprestasjoner reduseres vesentlig. Derfor responsene til rømme eller unngåelse arbeidsplass er de mest vanlige motorresponser utløst av høye angst.

Diagnostiske kriterier ergofobia

For detektering den ergofobia eller frykt for jobben bare noen få økter av psykoterapeutisk intervju utført av en spesialist, ledsaget av bevis for at dette finner hensiktsmessig, vanligvis selvrapportering tiltak (test eller selvrapportering hvor pasienten skriver ned angst nivåer før, under og etter jobb, og omstendighetene trigge den ubehag).

For å gjøre en diagnose følgende bør vurderes. Kriterier Hvilke er de samme som for noen fobi egen miljøtype, men i dette tilfellet, spesifisert arbeidsplass

  • intens og vedvarende frykt som er overdreven eller urimelig, spolt av tilstedeværelse eller påvente av plikten til å gå på jobb.
  • Å måtte gå på jobb provoserer en umiddelbar angst respons, noe som kan slå inn i et panikkanfall.
  • Personen erkjenner at frykten er irrasjonell eller overdreven.
  • Unngå å gå på jobb eller støtte det på bekostning av høye nivåer av angst.
  • Ubehag utholdt av pasienten, og unngåelsesatferd arbeid, forårsake betydelig innblanding i dagliglivet.
  • De ovennevnte symptomer er ikke forklares ved tilstedeværelsen av en mental lidelse som obsessiv-kompulsiv lidelse, posttraumatisk stresslidelse, sosial fobi eller panikklidelse.