Hvordan å overvinne frykten for arbeid: råd og anbefalt behandling

Hvordan å overvinne frykten for arbeid: råd og anbefalt behandling

den frykt Borte til å helbrede seg selv, hvis ikke evolusjons (dvs. frykter at det er normalt å se på visse stadier av livssyklusen), har en tendens til å bli kronisk, blir mer intens, og dette er hva som vanligvis skjer med Frykt for jobben eller ergofobia det, foruten forårsaker alvorlig ubehag for personen som lider, kan ha viktige konsekvenser på arbeidsplassen, personlig, sosial og familiemiljø hvis ikke oppdages og behandles tidlig.

Nedenfor gir vi en Tips at vil bidra til å overvinne Din Frykt Irrasjonell et Gå til Work og vi forklare hva behandling mer effektiv denne type fobi:

  1. Oppdage problemet, forstå det, og normal Hvis du lider ergofobia eller redd for arbeid, i henhold til din erfaring og personlige egenskaper, lider du angst er forståelig, det betyr ikke at du bør forbli i denne tilstanden, men dette første trinnet c oncienciación og forståelse av problemet vil hjelpe deg å miste frykten for frykt, og for å finne løsbar.
  2. Lær avspenningsteknikker Slike som yoga eller meditasjon, de hjelpe deg å møte din frykt gå til jobb og forventningsangst kontroll.
  3. Devises en 'kort med instruksjoner håndtere frykt ': Det skriver hva du skal si før, under og etter møter den fryktede situasjonen, samt meldinger til å takle en vanskelig situasjon eller en mulig krangel under det.
  4. Utsetter deg for din frykt hierarkisk og programmert Dette hierarkiet må etablere i omstendighetene som forverre eller redusere angst på jobben. For eksempel, hvis din angst er mer intens jo lenger du holder på innlegget ditt, elementene som vises i hierarkiet med lavere angst nivå, og derfor, som først må utsette, være dager eller situasjoner der Debas opphold mindre tid på jobben. Andre faktorer som kan være relevante når du bygger ditt rede kan være folk som er til stede på de samme oppgavene du skal utføre, og så videre.
  5. Gratulerer deg selv for hver suksess du får som du avanserer gjennom hierarkiet, og vurdere situasjoner der du ikke har vært i stand til å fullføre utstillingen, på jakt etter mulige årsaker som har hindret deg og måter å fikse det neste gang det skjer med deg.
  6. Hvis du ikke kan slå den ber psykoterapeutiske hjelp en spesialist i psykolog. emosjonelle lidelser Fordi en spesialist kan lære teknikker for å avsløre din fobi, hjelpe administrere angst og tilhørende tanker.

Psykologisk behandling av frykt for å gå på jobb

Den mest effektive behandlingen for Løsningen ar frykt for å arbeide, ifølge studier publisert i vitenskapelige tidsskrifter, er det terapi Kognitiv Hvis målet er å lære pasienten forskjellige teknikker for å kontrollere frykt for å gå på jobb, og utvikle strategier for å møte de faktorer som holder (for eksempel mangel på selvsikkerhet, problemer organisering, problemer i samspill med jevnaldrende ...).

Denne behandlingen fokuserer på tre typer strategier: kognitive teknikker (som tar sikte på kontrollerende feil tanker som kan generere intens følelsesmessig nød), psykofysiologiske teknikker (som er beregnet å styre spenningsnivået Disse omfatter avspenningsteknikker), og atferdsmessige teknikker (som gir pasienten med verktøy til eksponering og ansiktet til tilfredsstillende i Når det anser vanskelig).

Terapi for ergofobia har ikke et fast begrep, siden det avhenger av egenskapene til vedkommende, og årsakene og karakteristikker av sin frykt for å gå på jobb.