Ideell trening bord burpees

Ideell trening bord burpees

ideelt for en øvelse rutine basert på burpees Eller for å legge den til i plan trening allerede følger, er det å gå til en personlig trener for å designe den mest nøyaktige som krever utøveren bordet, som vil unngå å bruke trening for å finne tid eller antall repetisjoner som passer best til behovene og evnene til hver en.

Verónica Torrente, en ekspert i fitness gym Body Factory, sier at "som en omfattende øvelse, og du kan øve hver dag, kan vi spørre mange måter å gjøre dette: en tidstabell for repetisjoner, eller eksperter, som ønsker å legge vanskeligheter ". Dette vanskelig kan stamme ikke bare fra intensiteten av fysisk aktivitet, men også bringe de eksisterende varianter av burpees.

Burpees tidstabell for

Denne måten å forberede trening er vanligvis mer vanlig blant de utøvere på jakt etter forbedre deres kardiovaskulær og muskulær utholdenhet gjør det største antall repetisjoner i en forutbestemt tid.

Hvis du aldri har gjort burpees er det vanskelig å vite hvor lenge er tilrådelig å starte fordi det vil avhenge før fysisk forberedelse av utøveren. Det beste rådet er å bevise tre eller fire dager med runder et minutt For å se om de motstå fysisk form raske burpees.For et øyeblikk kommer til kort, kan det bli utvidet til å finne den perfekte punktet hvor du kan holde tritt.

Når du blir kjent utgangspunkt, er det fremgang i de to mulige måter: flere burpees samtidig eller vie mer tid til trening. Du kan ikke glemme at det er en høy intensitet aktivitet, og som ikke kan opprettholdes så høy innsats for lang, så jeg kommer til et annet punkt i hver person bør gis mer vekt på å gjøre flere repetisjoner i samme periode tid, som holder flere minutter.

Tabell repetisjoner for burpees

Den perfekte modus for hvem har ikke en god fysisk preparat bakgrunn, eller for de som er interessert bare i styrke Uten å gi mye vekt på motstanden.

Det er å fastsette en rekke burpees og utføre dem uansett hvor lenge det brukes til, uansett om nødvendig selv foreta små stopp for å hvile om nødvendig. Faktisk er mange utøvere som ikke har en høy motstand tall er merket daglig og prøver å realisere dem selv om dishing ut noen i morgen, en annen midt på dagen, og den siste før du sovner. Målet er å nå dette tallet, uavhengig av antall grupper som kreves for å fullføre den.

Ideell for å jobbe på denne måten er å starte med en rimelig opplæring, for eksempel mellom fem og ti burpees en dag Neste trekk til 7-12, sakte, gradvis øke antall til du finner riktig beløp for hver person.