Identifisere genetiske varianter er forbundet med hann skallethet.

Identifisere genetiske varianter er forbundet med hann skallethet.

Forskere ved University of Edinburgh, UK, har klart å identifisere 287 genetiske varianter involvert i utviklingen av mannlig skallethet For å oppnå dette, gjennomførte de en studie av foreningen av alopecia hele genomet, ved hjelp av data fra mer enn 52.000 menn som inngår i biobanken Storbritannia.

Mange av de genetiske signaler identifisert i mannlig mønster skallethet kom fra X-kromosomet, som er hva menn arver fra sin mor

Mange av genene oppdaget i forskning knyttet til struktur og utvikling av Hair og kan bidra til forutsi sannsynligheten for at en mann har hatt en betydelig tap av hår Og veilede forskerne ved utvikling av nye medisiner som er effektive i behandling av alopecia, eller andre estetiske forhold knyttet til.

Co-regissør av studien, Saskia Hagenaars, sa han at mange av de genetiske signaler identifisert i mannlig mønster skallethet kom fra kromosom X Som det er hva menn arver fra sin mor. Forskerne har hevdet at dette er blitt utført i det største genetisk analyse på menns skallethet hittil.

Faktisk så langt bare han hadde klart å identifisere en liten gruppe gener relatert til skallethet Men forskning inkluderer ikke data om alder av utbruddet av håravfall, og disse ekspertene mener at tidlig håravfall hjem er en faktor som vil bidra til å finne en mer avslørende genetisk signal ennå bedre forstå årsakene genetisk alopecia.