Involvering av menn i bruk av prevensjonsmidler

Involvering av menn i bruk av prevensjonsmidler

Involvering menn i prevensjonsbruk

Madrid / EFE / Ana María Belinchón onsdag 08/03/2017

Prevensjon er et problem som tradisjonelt har vært knyttet til det kvinnelige kjønn. Vårt samfunn er i utvikling, og selv om det fortsatt er mye fremgang, forskjeller mellom kjønnsroller mer og mer utvannet. Hvis muligheten for graviditet ikke er planlagt noe som angår de to partnerne, men også kan og bør foreslå eller endre bruken av prevensjonsmidler

Andre nyheter

  • Den morgenen-etter pille, beste ny sjanse mot en uønsket graviditet
  • Ny p-plaster diskret og passer for "glemsom"

I et seksuelt forhold fysiske og følelsesmessige aspektene kommer sammen, slik at kroppen vet hvordan det fungerer og være fullt klar over de valgene vi gjør, for eksempel når du velger prevensjon er nøkkelen til god seksuell helse.

De vanligste frykten som oppstår hos begge kjønn er seksuelt overførbare sykdommer (SOS) og muligheten for en uønsket graviditet, selv om det er sant at sistnevnte er større hos kvinner, som vil oppleve endringer fysisk , emosjonelle, sosiale og arbeidskraft.

"Guide Mann prevensjon", utarbeidet av nettet "Morning After Pill" ble født som et verktøy for informasjon til problemer for eksempel velger en prevensjonsmetode, da det kan være på tide å endre og hvordan man skal håndtere et forhold avbeskyttede eller kondom svikt.

Ifølge data innhentet av denne nettsiden, er tendensen at menn i økende grad ønsker å være involvert i hvordan prevensjon.

Prevensjons for menn

De aller fleste av dagens metoder er utviklet for kvinner, fordi før nå, mannlig fysiologi har vært mindre studert.

Det er to mannlige prevensjonsmidler, på Kondom og Vasektomi som de er mest effektive. Den første er den mest brukte i alle aldre og bare hindre kjønnssykdommer, mens vasektomi teknikken er den mest økonomiske langsiktig når de ikke vil ha flere barn.

Den coitus interruptus eller omvendt Som fortsatt brukes ganske ofte, det bør ikke anses som en prevensjonsmetode og frarådes bruk, siden fra den tiden da ereksjonen begynner, starter urinrøret sædvæsken det, men mindre også bærer sperm, med risiko for uønsket graviditet.

Gitt den tro at kondomer påvirker kvaliteten og jakten på seksuell glede å "forstyrre" det seksuelle forholdet når du plasserer guiden foreslår å snu det til noe oppløftende og positiv hvis paret forener erotikk, fantasi og sex spill.

Kondombruk krever også etterlevelse og de vanligste feilene som ofte gjør ikke-bruk i alle sex og ingen tak på uttaket, så det kan beholdes.

Hvis du er i tvil om kondomet er tørt, hvis emballasjen er dårlig eller om den har overskredet sin utløpsdato, anbefales det ikke å risikere den og erstatte den med en annen.

I tilfelle av vasektomi eksperter påpeker at bruken ikke påvirker den seksuelle opplevelsen, fordi operasjonen ikke påvirker ereksjon eller ejakulasjon.

Generelt reduserer bekymringen for en planlagt graviditet sex ment å forbedre.

utilstrekkelig eller ujevn

bruk.

Foreløpig er mange uplanlagte svangerskap forbundet med manglende eller inkonsekvent bruk av prevensjonsmetoder, så det er en betydelig mangel på kunnskap i befolkningen om deres riktig bruk.

Som for pille Er det mest vanlig at forglemmelser oppstå i å gjøre, så du bør alltid ta det på samme tid, eller med et måltid.

Valget av vaginalring eller plastere Det innebærer samsvar perioder plassering og fjerning.

Andre, som den Iuds De Vasektomi eller Tubeligatur De er langvarig eller permanent, og vil bli brukt etter behov og i alle fall, under tilsyn av en lege.

Begge parter må være aktivt involvert i prevensjon. Ifølge guiden, når du har besluttet å bruke en kvinnelig prevensjonsmetode, støtte for kvinner øker etterlevelse og reduserer risikoen for avskaffelse.

I tilfelle uønsket graviditet, er morgenen-etter pille en nødprevensjon gratis dispensasjon i spanske apotek, men ikke i noe tilfelle bør brukes rutinemessig.

Tips for et sunt sexliv

Veilederen gir en rekke tips rettet mot menn til å leve et sunt sexliv. Dette er noen av dem:

  • Forstå prevensjon som beskyttelse og ikke som en plikt mot uønsket graviditet og STD forebygging. Fordelene oppveier ulempene som kan utgjøre.
  • Bruke metoder for nødprevensjon (morgenen etter pille), alltid uten overgrep, fordi for at det er vanlig prevensjon, som gir større effektivitet.
  • Det er viktig å velge den prevensjonsmetoden som passer best din personlige livsstil, for å gjøre det enklere etterlevelse.
  • Konsultere leger og spesialister hvis de har seksuelle helseproblemer, som de kan være
  • Stell informasjonskilder og sørge for at de er gyldige, sikker og oppdatert, spesielt på Internett.
  • Holde en sunn livsstil kan forbedre sexlivet, og rusmiddelbruk og alkohol kan føre til realisering av risikable praksis.