Lav ovarian reserve: muligheter for graviditet

Lav ovarian reserve: muligheter for graviditet

Hvis ovarian reserve Det er normalt, kan du prøve graviditet naturlig og i tilfelle at det er vanskeligheter ville være nødvendig for å oppnå en annen type studier som involverer begge medlemmer av paret

Men når det viser seg at ovarian reserve er lav I antall egg, eller kvaliteten på dem, er som allerede umulig å gjenopprette, se etter den beste løsningen å bringe bringe frem en Baby Hvis du ikke kan være for sent å være mor, men selvsagt vil vi finne det vanskeligere å oppnå.

I disse tilfellene er det vanlig bruk teknikker Strøm reproduksjon. Agustín Ballesteros, president i den spanske Fertility Society (SEF), forteller at "dersom ovarian reserve er lav er bedre å velge direkte etter løsninger så effektiv som mulig som Fecundación In vitro (FIV)".

Åpenbart denne situasjonen vil eggstokkene påvirker også sannsynligheten for suksess av disse behandlingene Med det sier Dr. Ballesteros at "hvis reservatet er for lav, er det svært sannsynlig bare svangerskapet kan fås gjennom egg donasjon andre kvinner "; og, som alder er fortsatt nøkkelen i disse tilfellene, påpeker eksperten at "kombinasjonen av lav egg reserve med høy alder gjør muligheten for en kvinne å bli gravid med egne egg er svært lav, men det gjøre med donerte egg er veldig bra, fordi livmoren ikke eldes så fort som eggstokkene og embryoer som oppnås etter inseminasjon av egg fra friske unge givere øker betydelig suksess priser; I disse tilfellene Graviditet Det er tilsvarende som for en mye yngre kvinne. "

Så, denne reproduktive teknikken gir eldre kvinner med eggstokkreft reserve sterkt redusert, for å oppfylle drømmen om å være mødre. Men eksperten advarer om at "fra den spanske Society of Fertility behandlinger ikke anbefaler en er gjort. kvinner over 50 år Gitt risikoen for graviditet fra den alderen, for både mor og foster. "