Medisinske fremskritt mot erektil dysfunksjon.

Medisinske fremskritt mot erektil dysfunksjon.

Medisinske fremskritt mot erektil

dysfunksjon.

madrid / Efe / javier tovar fredag ​​03.17.2017

ED vil øke i de kommende tiårene, og likevel seksuell aktivitet vil fortsette i mange år til. To counter som tjente som ramme for Symposium "Advances in Mann Seksuell helse," holdt i går og i dag i Madrid, der vi har analysert innovative behandlinger for eksempel øke sykluser med behandling med sjokkbølger eller endovaskulær embolisering

Andre nyheter

 • De ni fiender av seksuell
 • nytelse. Står opp til erektil
 • dysfunksjon.

Økningen terapi sykluser sjokkbølger og endovaskulær embolisering er to av utviklingen i behandlinger for erektil dysfunksjon, vil seksuell lidelse økning i 2025 påvirke ca 321 millioner mennesker.

Dette har blitt markert på Symposium "Advances in Mann Seksuell helse," EFE Agency, organisert av Boston Medical Group, som spesialiserer seg et helsesenter i behandling av seksuell dysfunksjon av menn med tilstedeværelse i åtte land.

Ved åpningen av symposiet, daglig leder, Ramón Almendro, sa at i 1996 ED påvirket noen 152 millioner mennesker, og det ga det faktum at i 2008, 50 prosent av menn over 70 hadde seksuell aktivitet, en figur også økende.

I Spania, har dette selskapet behandlet nesten 10.000 pasienter over 80 og mer enn 800 mer enn 90 år.

Sjokkbølger og endovaskulær

embolisering.

Uttaler til EFE, Dr. José Benitez, kirurg og medisinsk direktør andrólogo Group, forklarte utviklingen i sjokkbølgebehandling og endovaskulær embolisering.

"Terapier trykkbølge hittil gjort i isolerte sykluser, men med to eller tre på hverandre følgende sykluser, og en stor forbedring i erektil dysfunksjon utmerkede resultater" tilstander.

"Det er bølger med lav frekvens og intensitet at forbedre vaskulariseringen og blodkar i corpora cavernosa i penis som påvirkes av vanskeligheter i omløp; bølger få mer blod strømmer til å oppnå ereksjon, "forklarte han.

Disse bølger legger legen kjent siden 80 høy frekvens for å ødelegge nyrestein, men ved lav frekvens ikke sprer fokus på et bestemt område, slik som penis, og terapi smertefri, utføres uten inntekt eller anestesi, i sykluser på fem økter per uke.

Som for oppspoling, er det tetningslekkasje av venesystemet for å tillate riktig blodsirkulasjon i ereksjonsprosessen; og i tilfelle av arterielle vaskulære årsak, gjennom et kateter for å strekke innsnevring av en arterie mulig Rapporter denne lege.

Dr. Benitez peker også stamcelleforskning og behandlinger blir utforsket mot mannlige seksuelle dysfunksjoner.

Symposiet diskuterte også at kombinasjonen av medisinske behandlinger med sex terapi, psykologiske, for å gi omfattende løsninger på disse lidelser.

Ifølge studier på mannlig seksualitet, en tredjedel av mennene ta tre år eller mer for å se en spesialist når de oppdager feil i ditt sexliv, av frykt eller skam.

"Mitt budskap -aconseja Dr. Benitez- er at hvis feil påført under sex i seks måneder blir oppfattet, gå til en spesialist fordi en ereksjonssvikt kan være første symptom på noe mer alvorlig i kroppen; ereksjon skjer ved blodstrøm, og problemer kan skjule en kardiovaskulær tilstand eller cerebrovaskulær ulykke".

Myter av mannlig seksuell helse

 1. Erektil dysfunksjon skyldes psykologiske kun faktorer. : False, fordi det vanligvis skjer for fysiske årsaker, hovedsakelig knyttet til dårlig blodsirkulasjon, kalt vaskulær insuffisiens.
 2. L til erektil dysfunksjon oppstår det bare i voksen mennesker. Selv om det er en direkte sammenheng mellom dette dysfunksjon og alder, siden deres utseende øker 40 prosent til 40 år, og 67% ved 70, er det tilfeller av diagnostisert under 25 år.
 3. Masturbasjon årsak erektil dysfunksjon Det er ikke bare falsk, er at eksperter anbefaler å redusere stress og angst.
 4. Viagra fungerer alene Drugs bør ikke brukes av pasienter som en erstatning for riktig behandling av mannlige seksuelle dysfunksjoner.
 5. Man har alltid å svare på sengen Det er ikke sant; både menn og kvinner har svingninger i libido. Og de kan påvirkes av faktorer som kosthold, søvn og stress.
 6. Størrelse betyr Penis størrelse ikke er assosiert med større glede. I alle fall er den diameter større innflytelse enn lengden.
 7. Prematur ejakulasjon påvirker bare unge menn Det påvirker 30% av menn over sine liv, og når det skjer etter 30 år, kan være et symptom på andre problemer som erektil dysfunksjon, angst, eller nevrologiske problemer.
 8. Prematur ejakulasjon er et resultat av et overskudd eksitasjon falsk, er mer relatert til overdreven angst, noe som fører til økt muskelspenninger og akselererer banen til orgasme.
 9. Vasektomi reduserer seksuell appetitt. : Det er en falsk tro på at vasektomi handlinger på viktige vev i funksjon av penis, men sannheten er at denne operasjonen ikke påvirker seksuell lyst.
 10. Kondomer redusere seksuell nytelse Det er ingen tegn på at bruk av kondomet riktig plassert, hindrer ereksjon, ejakulasjon, og seksuell tilfredsstillelse.