Narsissistisk sex: tjene andre for seg selv er ikke bra

Narsissistisk sex: tjene andre for seg selv er ikke bra

narsissistisk sex: tjene andre for seg selv er ikke bra

MADRID / EFE / MARÍA FERNANDA AYALA mandag 09/12/2016

Jeg elsker deg i den grad at kjæle meg, tilber meg og tilfredsstille meg ... Dette er sannsynligvis det du tror en narcissist, en person som lider av en personlighetsforstyrrelse som gjør at du tilfredsstille seksuelle behovene til deres partner. Hvis du er sammen med noen som leter etter deg å ha sex når han vil, og når den slutter, betyr det ikke bryr seg om andre måter å gi nytelse å nå orgasme, kan du stå overfor en av disse tegnene

Andre nyheter

  • Fremtiden for psykologi: bli kvitt meg og gjøre livet enklere for andre
  • Pride ser over skulderen

Sjarmerende, attraktive, elegant, menn og kvinner som besitter kunsten å forføre. Så narsissister for vist. tiltrekke deres "byttedyr" som en "edderkopp tendens sitt nettverk og omslutter deg", sier klinisk psykolog og sexolog Esteban Cañamares

Forklarer eksperten og medlem av College of Psykologer i Madrid, men ved første kan de lett kler seg ut som de har muligheten til å fremstå som omsorg, forståelse, omsorg, morsom og selv lidenskapelig når de allerede har sikret et forhold Affeksjons avdekke alle kortene og avslører hvordan de egentlig er.

Faktisk, i begynnelsen handling så finesse, som ofte er det vanskelig å oppdage med en psykisk lidelse, narsissistisk personlighetsforstyrrelse (NPT), mens "når deres ofre klager over overgrep som de er utsatt for, mener ingen dem," bekrefter Tabatha Lepe En meksikansk YouTuber som etter å ha blitt utsatt for flere narsissister, forsket denne lidelsen, og opprettet en gruppe for andre ofre for å identifisere disse "edderkopper" som bare søker deres velferd.

Når masken

fjernes.

Og det er det som i en film scene, plutselig at personen som syntes å fylle alle dine tom forsvinner, og de spontane kysser du elsket så mye er redusert til en lett berøring.

Seksuelle møter er begrenset for øyeblikket narsissistisk ønske, med hyppighet, varighet, og prøver å plassere ham mer glede. "Mye av den andre fordelen, uten skrupler," sier han psykolog Cristina Mae Wood Spesialiserer seg på angst og stress.

I tillegg, "sjelden kommer til å fortelle den andre personen at de elsker hvordan den gjør det, men i stedet vil fremheve hvor godt de gjør," sier Mae Wood, og notater som ofte "veldig krevende Trodd og derfor aldri positivt forsterke hennes kjæreste-kjæreste. "

Med fraser som "hvis du ikke har nådd orgasme, vil det bli en annen gang", "min all min ex Brud Jeg fortalte at jeg er den beste "eller" er at problemet er at du er for krevende, "narsissister er beskyttet mot kritikk av andre, fordi i alle fall," hvis det er et par problem, utsette er den andre, "sier Dr. i psykologi og forfatter, Javier Urra

"Alle som har seksuelle problemer den konfronterer ondskap", sier Urra, men hvis personen er narsissistisk, ved den minste kritikk "kommer til å få defensive og kan bli svært aggressiv med ordene" avslutter han.

Det bør bemerkes at "vanligvis i seksualitet ser mye glede den andre, som dermed kommer med seg selv", mener Urra, og forklarer at det er vanlig å spørre andre hva synes du om kampen.Men for en narsissist, har dette spørsmålet ikke noe sted, "han ikke kommer til å være i fare for å vise usikkerhet," legger Urra.

Derav forfatter av "feire og dele livet" konkluderer med at "sentimentalt bli en narcissist er å garantere svikt, fordi det er en person som alltid vil være krevende og vil ikke gi."

Hva narsissistiske onani du tror?

På dette, bemerker Cañamares at "i normale kjærester hvis en av de to har ikke oppnådd orgasme, er det første du gjør onanere den andre til å være fornøyd", men at "det ikke vil gjøre narcissist" og vil begynner å unnskylde seg selv ved å si at han er sliten, eller har drømme.

Sexolog at noen ganger narsissistisk person høres. klage i samråd fordi de ikke forstår årsaken til kritikken av hans følgesvenn, til det punktet at de stiller spørsmål med overraskelse, hvorfor hvis det har vært i lang tid, må endre seg nå?

Normalt for å være manipulerende er at "gjette deres emosjonelle og seksuelle behov," forklarer Cañamares fordi de forventer å være fornøyd, de bryr seg og de delta.

"Problemet starter når 'underdanig' begynne å tenke at dette ikke kan være, har det også rettigheter "The sexolog, og legger til at narcissist er nå kommer til å" begynne å se feil som person å se til en annen. "

"Vi straff med sex"

Som en del av manipulasjon som narsissister gjøre andre, etter å ha "gode elskere", noen bestemmer seg for å straffe sine partnere unngår sex fordi "vanligvis bruke den som et våpen av kontroll", sier Tabatha.

Denne ideen om sex som våpen i undertrykkelsen er allerede kåret av forfatteren Sam Vaknin, i sin bok "Ondartet selvtillit kjærlighet: narsissisme Revisited" der han snakker om narcissist cover

Vaknin forklarer hvordan, selv mot sin egen tilfredstillelse Narcissist hindrer enhver mulighet for dannelse av en binding intime med den andre personen for å unngå lidelse, hvis forholdet oppløses.

På den annen side, allerede i nedgangen av forholdet, når rå en atmosfære av hverdagslige diskusjoner grunner, kan narsissister ikke straffe partneren din tilbringe tid, bor lengre dager på jobb, eller ikke omsorg for sine problemer helse "i et forsøk på å manipulasjon for å få ting tilbake til slik det var," sier Cañamares.

TNP symptomer hos kvinner, men menn er kjent tilfeller fordi pasientene beskrive sine erfaringer i samråd. "The kvinne narsissistiske behov beundre hennes kjæreste, fordi ellers bare vil bort ", sier Cañamares. Så hvis den andre, etter å ha tilbrakt mange beundrende år, begynner han å hevde sin interesser Hun vil se det "mindre attraktive" og mindre ønskelig.

9 symptomer på en narsissistisk

1. De tror de er bedre enn alle. De har et stort behov for å bli beundret. De skryter av deres akademiske prestasjoner, og mener de fortjener særbehandling fordi de er unike.

2. De tror de vil være svært vellykket, makt og drømmen om å være Helter eller universell tegn.

3. forholde seg kun til personer som har en status

4. De dra nytte av andre, men de gjør, slik at du ikke legger merke til, uten skrupler.

5. De har ingen empati, så mye at de kan fortelle noens ansikt ting uten å tenke på at han kan skade.

6. Ikke velg en dominerende person, men en mye svakere. Av denne grunn, mange mennesker faller inn i en depresjon.

7. innrømmer aldri at de gjør feil. I enhver diskusjon er det å skylde på andre.

8. De er veldig egoistisk, og ofte søker sin egen nytelse. Hans favoritt ord er "I" "meg", "mine" og "meg".

9. Selv om det ikke åpenlyst erkjenne, Envies andre.

Psykologen Javier Urra konkluderer med at "i alle sykdommer hva som skjer er at hypertrofi som er redusert", slik at "folk som sier det er verdt mye, og det applauderer seg selv er på bunnen mange tvil om sin verdi. "

-Efesalud