Pasjonsfrukt kan bidra til å forhindre kreft i tykktarmen

Pasjonsfrukt kan bidra til å forhindre kreft i tykktarmen

Det er anslått at 30% av kreftdødsfall skyldes forebygges faktorer (ernæring, stoffmisbruk eller fysisk inaktivitet). Det er derfor mange studier har forsøkt å finne sammenhenger mellom virkningen av visse matvarer i å forebygge sykdom. En forskning ledet av Valentina Ramírez, bioteknolog ved National University of Colombia, publisert nyhetsbyrået ved samme universitet, fant en mulig antikarsinogene virkning av pasjonsfrukt papirmasse for tykktarmskreft. En nyhet, fordi selv så langt har alle undersøkelser har fokusert på forholdet mellom denne maten og andre kreftformer, til nå hadde vært ansett for tykktarmskreft.

Pasjonsfrukt eller pasjonsfrukt kunne være en potensiell av organiske forbindelser som forhindrer angrep av tykktarmskreft på et tidlig stadium, noe som reduserer til 16% antallet av ondartede

kildeceller.

For å komme frem til den konklusjonen, testet forskerne in vitro med kreftceller og vandig ekstrakt av pasjonsfrukt masse, og å merke seg at denne substans reduseres med opptil 16% i antall maligne celler. og klarte å slutte å spille når sykdommen var i en tidlig fase.Celler som var i fremgang scenen også sett kompromittert fordi selv ikke redusert i antall, ekstrakt av pasjonsfrukt slutte å få multiplikasjon.

Grunnen til om pasjonsfrukt ( Pasjonsfrukt ) Og forebygging av tykktarmskreft finne den i organisk forbindelse. Denne maten: antimikrobielle, benzokinon, steroider og alkaloider, alle karakterisert ved deres antitumor og antiinflammatorisk kapasitet. . Derfor antyder arbeidet at pasjonsfrukt kunne være en potensiell kilde av organiske forbindelser som hindrer utvikling av kreft i tykktarmen, og således åpne døren til bioteknologisk forskning for anvendelse ved behandling av disse tumorer kilde.

funksjonelle matvarer mot kreft

Selv om det kan redusere risikoen for kreft gjennom såkalte funksjonelle matvarer, særlig de rå finnes i naturen, mat eksperter som kostholdsekspert Julio Basulto huske at slike studier ikke bør oppmuntre forbrukere å tro at funksjonell mat oppveier andre mindre sunne vaner.

Det er derfor eksperter minner oss om at til tross for lovende banen åpnet av denne typen studier og forskning, må vi ikke glemme viktigheten av vår helse enn kostholdet som helhet er sunt og at noen aktivitet utføres sport konsekvent, og unngå alkohol og snus.