Patofysiologien av Alzheimers og ALS, tast for å rykke diagnose

Patofysiologien av Alzheimers og ALS, tast for å rykke diagnose

Patofysiologien av Alzheimers og ALS, tast for å rykke diagnose

Madrid / EFE onsdag 02/08/2017

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS), Parkinsons og Alzheimer påvirker kognitiv evne og er i økende grad til stede i samfunnet. Ingen kur, og selv om det har vært viktige skritt, men årsakene er godt kjent, så studere dens patofysiologien fortsatt nøkkelen.

Andre nyheter

  • To nevrologiske sykdommer, Alzheimers og ALS, personene Oscar
  • Alzheimers sykdom og forskning grundig i sin Verdensdagen

Dette og mer satsing på grunnforskning vil bidra til ytterligere skritt mot å forstå disse nevrodegenerative sykdommer, tiltak for å forbedre og designe nye behandlinger, og til muligheten for å fremme deteksjon.

For eksempel, siden en person som lider av Alzheimers sykdom før de første symptomene kan ta opp til 20 år.

Dette er noen konklusjoner av flere internasjonale eksperter som deltok i debatten "nevrodegenerative sykdommer. Utfordringen av århundret "i Ramón Areces Foundation.

ALS

Jeffrey D. Rothstein, direktør for Brain Science Institute (Baltimore, USA), er en ekspert på ALS, en sykdom med en årlig forekomst av tre tilfeller per 100.000 innbyggere i Spania.

Det påvirker motoriske nevroner i hjernebarken, hjernestammen og ryggmargen og forårsaker progressiv svakhet og muskelsvinn. Dens årsaker er ennå ikke kjent, men "de siste årene har sett sentrale funn" knytte endringer i transportproteiner på cellenivå med det.

"Fremskritt i genetikk av ALS representerer for oss en revolusjon," sa han forskeren, som insisterer på at å forstå dens mekanismer er det som åpner døren til behandlinger.

Som om færre ressurser er investert i disse sykdommene, har denne forskeren clinching at "alle spør om mer penger", selv om han erkjente at det er en "komplisert ligning."

I hans syn, er det et spørsmål om retur, men i tilfelle av pasienter med nevrodegenerative sykdommer for å bruke offentlige midler er svært høy, noe som bør tas i betraktning.

Arthur Konnerth, Neuroscience Institute ved det tekniske universitetet i München (Tyskland) og forsker ved Alzheimers sykdom er ikke så mye investeringer, i dette tilfellet av bransjen, kan det bli undersøkt med primater, at "det ville være avgjørende ".

Alzheimers

Kommerth forklart at Alzheimers sykdom er den ledende årsak til intellektuell nedgang i verdens befolkning, og karakteriseres ved gradvis tap av hukommelse, kognitiv funksjon og demens.

I dag svært lite er fortsatt kjent om årsakene som fører til forverring av hjernens funksjon i sykdom, men en viktig funksjon er opphopning av beta-amyloid protein i hjernen, understreket han eksperten.

Koomerth, som bemerket at en av de tingene som er involvert i Alzheimers sykdom er den funksjonsfeil i hjernen kretser, sa at mange narkotika prøvelser-60% av kliniske studier ikke ender opp med å jobbe i fase II abandonan- fordi jeg fortsatt ikke forstår bakgrunns tidlige årsaker til sykdom og patologi fordi den er treg fremgang, "vi vet ikke når de begynner."

Christian Haass, leder for Seksjon for biokjemi ved Ludwig-Maximilians-universitetet (München), sa en del av essensen av forskningen er nå forsøker å hindre produksjon av beta-amyloid peptid: En "tidlig approach".