Tilpassede immunterapi vil gi økt overlevelse opp til 50% i døds kreft.

Tilpassede immunterapi vil gi økt overlevelse opp til 50% i døds kreft.

Tilpassede immunterapi vil gi økt overlevelse opp til 50% i døds

kreft.

Madrid / EFE / Ana María Belinchón mandag 10/04/2017

Personlig immunterapi oppnådd en overlevelse på opptil 50% i kreft som var dødelig to år, sier sjef for Medical Oncology Ramón y Cajal, Alfredo Carrato

Hospital.

Andre nyheter

  • Først kreft immunterapi hundre prosent spansk
  • Immunterapi er plassert mot kreft mer aggressive
  • bryst.

Dr. Carrato har regissert den XIII Symposium tverrfaglig tilnærming til kreft, i regi av Universitetet Francisco de Vitoria Foundation, som møtte sent i forrige uke i Madrid, mer enn 300 spesialister, inkludert åtte presidenter i vitenskapelige samfunn kreft.

For tiden er frekvensen av kreft overlevende dårlige prognoser er 20-25%, og bare en tredjedel av pasienter ha nytte av immunterapi, en behandling som vil ha bedre resultater når de identifisere mer Biomarkører og terapi passer hver sykdom og pasient, nevnte FE denne legen.

Under dette møtet, de har adressert de nyeste teknikker og nye diagnostiske og terapeutiske mot kreft, en sykdom som øker og påvirker én av to menn og en av tre kvinner, sa Carrato.

Strategier mot kreft: Immunterapi og biomarkører

De siste terapeutiske strategier gå gjennom immunterapi, som er å "våkne opp" immunsystemet til å angripe svulsten, og medisin presisjon, skreddersydd behandling av kreft og pasienten fordi "ikke to tilfeller er like."

I de senere årene har det vært en revolusjon i behandlingen paradigme for lungekreft, ifølge Carrato, er det fortsatt den ledende årsak til kreft dødsfall i vårt samfunn.

"Immunterapi har inngått lungekreft og har oppnådd spektakulære resultater hos pasienter som var døende plutselig og leve opp til fire år med god livskvalitet og forventninger fortsatt ikke sikkert," sa Alfredo Carrato.

For tiden er det to medikamenter som virker mot immunterapi to molekyler, PD-1 / PD-L1 og CTLA-4, men det er en myriade av dem for å gripe inn, er angitt Carrato.

Fremskritt innen immunterapi, selv i sin barndom, har gjort gigantiske skritt de siste årene: "En medisinsk onkolog som har trukket seg fra sin virksomhet for fem år siden, og returnerte nå har å gjøre om residency-programmet fordi det er mange nye funksjoner, både farmakologiske og kirurgiske strategier, robotikk, nanoteknologi, etc.", understreket han.

Ifølge denne ekspert, er en av nøklene til fremtiden for å samle alle tilgjengelige helseopplysninger, som er kjent som Big Data, som vil tilpasse behandlinger og dette krever arbeid bioinformatiske stand til å gruppere og tolke data avledet fra genomisk, metabolomic, transcriptomic og medisinsk historie analyse, blant andre.

"Kreft er allerede den største dødsårsaken, i forkant av hjerte- og karsykdommer, og er ansvarlig for 27% av dødsfallene i Spania. Vi må være klar over at dette er et alvorlig problem og fortsetter å investere i forskning, fordi ikke bare trenger offentlige penger, også private investeringer, "konkluderte Carrato.