Postpartum depresjon krever forskjellig behandling for depresjon

Postpartum depresjon krever forskjellig behandling for depresjon

Den Mamma bringer mange endringer, både fysisk og psykisk, men ofte også innebærer usikkerhet, tretthet, søvnløse netter og en vital og organisatorisk transformasjon. Dette kan påvirke en eller annen måte til den nye mor, som kan lide Postpartum depresjon eller baby-blått, som har symptomer likne en depresjon Felles men som, som bare vist en nyere forskning, har det lite å gjøre, selv om det ofte foreskrevet behandling er den samme.

Forskerne oppmerksom på viktigheten av å videre studere nevrobiologiske mønstre av mors emosjonelle lidelser, for å finne mer effektive, personlig og spesifikk

behandlinger.

Studien, ledet av fransk psykolog Jodi Pawluski og publisert i Trends in Neurosciences Det har blitt observert nevrobiologiske karakteristikker av kvinner som lider av depresjon eller postpartum angst, og har funnet ut at, selv om det er likhetstrekk med de som led i andre øyeblikk av livet lidelser, er det også viktige forskjeller, noe som tyder på en annen etiologi og derfor behovet for å utvikle spesifikke behandlinger. for postpartum depresjon Forskjellig fra depresjon.

Uten å gå videre, gjennom MRI, har forskere vist hvordan amygdala Han hadde liten aktivitet hos kvinner med fødselsdepresjon, mens i deprimerte eller engstelige mennesker, er det preget av hyperaktivitet. Også bevis for at postpartum depresjon uten vesentlige endringer i neuronal aktivitet av kvinner i hjerneregioner som er viktige for selvregulering, empati og følelse.

Postpartum depresjon, en lidelse studerte

Mellom en og to av ti kvinner lider av postpartum depresjon eller angst i dagene, ukene og etter fødselen måneder. Men det er neppe et dusin studier som har adressert problemet, og Postpartum angst for tiden den har ingen spesielle diagnostiske kriterier, så deres symptom profilen er likestilt med de som er involvert i angst lidelser som oppstår utenfor den periode av den siste moder.

Postpartum depresjon, i mellomtiden, er karakterisert ved tristhet, angst, agitasjon og konsentrasjonsproblemer, og mødre som de lider en tendens til å være mer irritabel og mindre følsom å svare på behovene til sine babyer Sistnevnte er på grunn av en underskudd utøvende funksjon. Som har en klar innvirkning på kvaliteten av mors oppførsel. Til tross for disse funksjonene, er postpartum depresjon vanligvis behandles som om det var en alvorlig depressiv lidelse mer.

Forskere sier at viktigheten av ytterligere studere nevrobiologiske mønstre av disse mors emosjonelle lidelser for å finne mer effektive, personlige og spesifikke behandlinger som gagner kvinner, barn og familie. I dag, på grunn av uvitenhet, mange av behandlinger utført er feil, som fører til forverring av symptomer, konsekvensene kan til slutt påvirke langsiktige alle familiemedlemmer.