Nøkkelen til å øve fitness hjemme pund

Nøkkelen til å øve fitness hjemme pund

Internett er det perfekte sted for alle som ønsker alliert. lære pund fitness hjemme takket være de mange videoer tilgjengelig på koreografier. Uten å være den ideelle læringssituasjon (det er alltid bedre å ta noen tidligere klasser på et treningsstudio eller med en personlig trener) kan du oppnå stor fremgang.

Hvis du har besluttet ikke å gå gjennom et treningsstudio og lære på egenhånd hjemme bør du forberede ting enkelt og ta hensyn til disse faktorer å gjennomføre en vellykket ditt hjem trening passer pund

  • E legir god musikk for øvelsene Det er en av de viktigste aspektene; er det viktig å være en melodi som du kan høre lyden av trommer vel og hvis tempoet er ikke sen; Så vanligvis brukes. rock Av variasjonen av høye priser på trommer. I tillegg er det hensiktsmessig at det innenfor hver sang, eller mellom dem, har forskjellige rytmer, for å få øyeblikk av høy intensitet.
  • Et annet viktig element er å bestemme hva øvelser å utføre og hvor lenge Det er her arbeidet overvåke gym ville være viktigere. Gjør hjemme for å lete etter øvelser som fungerer jevnt over hele kroppen, men ikke som noen. Som for tiden, hvis du er i tvil om din fitness er det best å starte med 20-25 minutters økter som lar deg teste din utholdenhet, og gå opp til du kommer 45 minutter for minst tre ganger uke.Det viktige er tilpasse den trening det fysiske nivået du har til alle tider.
  • Du må aktivere en komfortabel plass Tilstrekkelig bred, og hvor det er ingenting å hindre bevegelsene.
  • Vær ærlig. En av de vanskeligste tingene når øvelsen er i samsvar med tiden, fullstendig alle øvelser også bære frem de som ikke liker, og raffinering kunsten; Dette krever autoexigente være og ingen juks. Husk at målene ikke oppnås uten innsats og engasjement.
  • Passer til å øve hjemme pund det er aldri lurt å når formålet er utvinne fra et skade Ikke la den i hendene på spesialister kan skyldes uvitenhet ytterligere skade.