Forholdsregler med bjørk

Forholdsregler med bjørk

Selv om Bjørk er til stede som et mulig alternativ av visse medikamenter, spesielt anti-inflammatorisk og smertestillende, ikke bør tas lett. Du trenger ikke holde seg til den dosen du har ringt spesialist, spesielt hvis du tar i ekstrakt form. Men det er noen begrensninger du bør være klar over og forholdsregler eller kontraindikasjoner i bruken av bjørk

  • Ved tilstedeværelse av salicicato metyl, bør bjørk alltid bli konsumert med moderate mengder, eller til og med risiko for å utvikle evitado- av indre blødninger, slik som indre hemorroider, eller som er pasienter hemostatisk eller antikoagulanter. Dette varselet skal gjøre, spesielt når konsentrerte ekstrakter er konsumert.
  • Hvis du er hypertensive eller har hatt noen hjertesykdom eller hvis du tar medisiner for hjerte-problemer, ikke stoppe ta kontakt med kardiolog før du starter behandling med-en bjørk vanndrivende svært resolutivo- å unngå inkompatibilitet eller dekompensasjon av blodtrykket.
  • Den Tilstedeværelsen av tanniner Deres beslutning ikke er anbefalt for mennesker utsatt for å lide av gastritt, irritabel tarmsyndrom, mavesår, i det minste i sin mest konsentrerte presentasjoner (siruper, utdrag).
  • Of course, husk å unngå ekstrakter og bjørk sirup under graviditet og amming.
  • I alle fall, som vi alltid sier, best å unngå unødvendige skremmer og dra nytte av fordelene ved dette treet er rapportert direkte til din herbalist eller referansesenter på presentasjonsformer, dosering og anbefalinger for riktig bruk for ditt arrangement spesielt.