Profilen av en person redningsmann syndrom og kli

Profilen av en person redningsmann syndrom og kli

mennesker med Redningsmann syndrom. Hvem livsstil er å være forutsatt og løse andre problemer, må de føle seg viktig å gi mening til deres eksistens, og når dette ikke er mulig, de føler seg frustrert, lite verdsatt, og med tapt. Men husk at det er en frelser, må det være noen som ønsker å være Lagret Eller reddet, så en perfekt rapport mellom som lider av syndromet, og som aksepterer hans oppstår. beskyttelse Derfor er det interessant å forstå Funksjoner av begge.

Redningsmann

Profil.

Når det gjelder Redningsmann profil Dette er vanligvis en person med funksjoner styr Noe som vanligvis ikke stoler på andres evne til å løse sine problemer, som du foretrekker hvorfor ta vare på dem. I mange tilfeller, bak hans beskyttende instinkt lurer behov for kontroll, fordi mens den andre har behov for sin beskyttelse, kan han kontrollere, og ikke risikere å bli forlatt. Slike mennesker har ofte redd for å møte sine egne konflikter og feil eller mangler, grunn av som foretrekker å ta det andre, og føler dypt egoistisk når, være i stand til å gjøre noe for det, ikke gjør det.

Bran

Profil.

Den Profilen er lagret vanligvis er det preget av en avhengig personlighet, lav selvtillit og lav selvfølelse, og det koster ut av komfortsonen. Vanligvis folk som tilskriver hva som skjer med eksterne faktorer som ikke er avhengige av dem, og oppførselen til andre; det vil si, som mener det ikke er i hånden for å endre sin situasjon, og ofte leve i samsvar med en irrasjonell idé driver sitt liv, og oppsummert i "Jeg må ha min hånd til folk som vurderer sterkere enn meg." Som det er derfor vi trenger Frelseren (eller han er ansvarlig for å lage trenger det).