Psykologi

​Alder fører til frykt og tap av kreativitet
​Alder fører til frykt og tap av kreativitet Santander / EFE Torsdag 13.09.2012 Elsa Punset, datter av forskeren Eduard Punset, og peker på aldring som den største fienden av hjernen, et organ som hans forståelse er nødvendig for å kontrollere og trene for å overleve det uunngåelige skjebne Elsa Punset psykolog sa at "hele livet, stuper kreativitet og nysgjerrighet og heve frykt og behovet for å beskytte", så han sa at er viktig "bevisst trene hjernen" til "lære å se det positive" Etter publiseri
​Vende tilbake til arbeidet frembringer hjerte- risiko.
​Tilbake til arbeid genererer hjerte risiko. MADRID / EFE mandag 17.09.2012 Den spanske Heart Foundation (FEC) har advart om at møte en ny kurs arbeid etter ferien for mange arbeidstakere kan få en følelsesmessig spenning, avhengig av graden, kan fungere som en risikofaktor for hjerte risiko. Dette grunnlaget, som tilhører den spanske Heart Association, sa i en uttalelse at emosjonelt stress for en lang periode, kombinert med faktorer som høyt blodtrykk, diabetes eller fedme, kan øke risikoen for
​Selvmord hvert 40. sekund
​Selvmord hvert 40. sekund Genève / EFE / Marta Hurtado mandag 10.09.2012 WHO advarer om at i dag 55% av folk som ender sine liv er yngre enn 45 år, og er den nest største dødsårsaken blant unge mennesker i alderen 10-24 Hvert 40. sekund, en person begår selvmord i verden, og bringer til millioner per år antallet av dem som velger å avslutte sitt liv, en epidemi som i økende grad ung strekker seg.
​Yoga for urbanites
​Yoga for urbanites MADRID / EFE / VERÓNICA López fredag ​​16.11.2012 Lauren Imparato er en av de yogier amerikanske referanseindeksen. Hans personlige stil av undervisning, tilbyr urbane innbyggere, inkludert Hollywood-stjerner og idrettsutøvere, atletisk metode, moro, kombinerer tradisjonelle og moderne teknikker I 2009, Lauren Imparato avslutte sin jobb i banken Morgan Stanley til å skape I.
​Er du på gang?
​Er du på gang? MADRID / EFE / MARINA VALERO tirsdag 02/26/2013 Kroppen er som et orkester hvor alle instrumentene skal høres i harmoni, men det er ikke alltid slik. Noen ganger er det ustemt grunn av 'cronodisrupción' eller endring av interne rytmer. Mangel på søvn, den 'jet-lag eller nattlys forurensning føre til at kroppen klokker er usynkroniserte.
​Gymnastikk for hjernen angsthemmende
​Gymnastikk for hjernen angsthemmende CARACAS / EFE / NÉLIDA FERNÁNDEZ onsdag 23.01.2013 Angst generert av situasjoner med usikkerhet, kan forstyrrelser så som oppmerksomhetssvikt-lidelse, eller PTSD behandles med en hjerne trening kalt "neurofeedback" hemme de skadelige positive hjernebølger og kraft.
​I hjernen superhelt
​I hjernen superhelt MADRID / EFE / LUCÍA ROBLES Torsdag 07.11.2013 Når maskene er fjernet og henge sine jakker i skapet, superhelter avsløre sin andre side: følelser og menneskelige lidelser. Scaliter og forfattere Juan Manuel Cuadrado sette sine hoder under et mikroskop for å prøve å forstå (og forstå).
​Elastisitet: nemlig med slag
​Elastisitet, nemlig med slag MADRID / EFE / MARINA VALERO Torsdag 06.06.2013 Død av en kjær, kan ERE av et selskap eller en uventet sykdom upend livet til en person. I slike ekstreme situasjoner kan det vanskeligste krystall deles i tusen biter. Resilience hjelper oss å håndtere motgang og lære av kobber: den bøyer, men bryter ikke Angst, stress, frykter fremtiden .
​Valentín Fuster: "Surrender er ikke et alternativ"
​Valentín Fuster: "Surrender er ikke et alternativ" MADRID / EFE / MARINA VALERO fredag ​​05.04.2013 Krisen har sådd usikkerhet og frustrasjon i samfunnet. I slike turbulente ganger er avgjørende redirect kurset og til å gripe muligheter. Vedta en positiv holdning, bruke 15 minutter om dagen for refleksjon og være autentisk er noen av nøklene levert av kardiolog Valentín Fuster i sin bok 'Sirkelen av motivasjon'.
​Vitamin D og Sun, allierte av våre bein
​Vitamin D og Sun, allierte av våre bein MADRID / EFE / BRENDA MOLINA onsdag 02/10/2013 Vitamin D er viktig i kroppen for binding av kalsium og andre mineraler i bein, og den viktigste måten er ervervet blir eksponert for solen. Problemet?, Solkrem bruk hele tiden har forårsaket et underskudd av denne substans i populasjonen økende tilfeller av ben sykdommer.
​Vaske hendene kan redde tusenvis av liv
​Vaske hendene kan redde tusenvis av liv MADRID / EFE / BRENDA MOLINA tirsdag 10/15/2013 Ifølge UNICEF, diaré og lungebetennelse er to av de viktigste årsakene til barnedødelighet i verden. Paradokset er at dette kunne vært unngått med litt såpe og vann. Global håndvask Day minner oss om at denne vanen så enkelt er viktig for helse og i enkelte land, for livet Håndvask er en oppgave som alle bør ha godt etablert, spesielt før du spiser og etter toalettbesøk; Men det er områder i verden hvor denne
​Overvåker sikkerheten til Halloween antrekk
​Overvåker sikkerheten til Halloween antrekk TOLEDO / EFE tirsdag 29/10/2013 Halloween fest er en av de travleste tider av året på kostyme. Moro bør ikke sette sikkerheten. Her har du et batteri advarsler for å unngå uønskede konsekvenser for bruk av kostymer og Joke Disse tipsene kommer fra Direktoratet General of Public Health, Avhengighet og forbruk av Castilla-La Mancha og tjene som anbefalinger og mer generelle advarsler før festen for de kommende dagene.
​Hva du skal gjøre for å konsentrere seg bedre? Triks
​Hva du skal gjøre for å konsentrere seg bedre? Triks MADRID / EFE-REPORTAJES / RICARDO SEGURA fredag ​​11.22.2013 Full konsentrasjon er avgjørende for å oppnå de beste resultatene i de ulike områder av livet. Dr. Verena Steiner lærer oss hvordan du kan optimalisere mental fokus til tross for den daglige grind.
​Når sykdommen tar tak kontor
​Når sykdommen tar tak kontor MADRID / EFE / LUCÍA ROBLES onsdag 27/11/2013 Hyppig hodepine, postural problemer og konstant stress er symptomer assosiert med syke kontor syndrom, noe som påvirker 50% av ansatte i Spania, ifølge en studie fra Institute of Biomechanics av ​​Valencia (IBV). Carlos Martínez, direktør for IMF Business School, fortalte EFEsalud hva vi kan gjøre for å hindre Om 25% av sykefravær produsert i landet er knyttet til denne tilstanden, og i de fleste tilfeller folk ikke vet a
​Yoga for pasienter med atrial fibrillering.
​Yoga for pasienter med atrial fibrillering. MADRID / EFE onsdag 06.02.2013 Den spanske Society of Cardiology (SEC) anbefales praktisering av yoga til pasienter med residiverende atrieflimmer. Denne oppgave har vist seg å redusere 31% symptoma episoder av sykdommen og opp til 50% asymptomatisk Den Atrial fibrillasjon er en hjertesykdom kjennetegnet ved svekket hjertefrekvensen Produserer uregelmessige hjerteslag og ukoordinert, sa han i en uttalelse generalsekretær i SEC, Miguel Ángel Garcia, som
​Videoer for å øke bevisstheten og gjenkjenne diabetes: "Short Sugar"
​Videoer for å øke bevisstheten og gjenkjenne diabetes: "Short Sugar" MADRID / EFE / J.TOVAR / G.del ROSARIO Torsdag 13.11.2014 "Short Sugar" Konkurransen er et initiativ av Federation of spanske Diabetikere (TRO) og Novartis, for å hjelpe gjenkjenne type 2 diabetes EFEsalud har gruppert de første videoene for 2014-utgaven av dette prosjektet og presenterer innenfor rammen av Verdensdagen mot denne sykdommen YouTube-ID 0j456P9OMU0?
​Aktiv aldring
​Aktiv aldring MADRID / EFE / MARIOLA AGUJETAS mandag 08/04/2014 Noen 17 millioner spanjoler over 50 år og er anslått til 82 levealder. Vi ønsker å leve lenger, men bedre. Den "bestefedre" i dag ønsker å reise rundt i verden, eller bare holde oppdage hvordan å nyte livet Vi har vokst opp; i 2050 Spania vil være den tredje mest alderen landet i verden.
​Handler om følelser av kjærlighet, frykt, glede, sorg og sinne
​Alt om følelser av kjærlighet, frykt, glede, sorg og sinne MADRID / EFE / ANA LÁZARO Torsdag 06.05.2014 Emosjonelle tilstander er så grunnleggende at hvis vi slutter å analysere vår erfaring, vil vi oppdage at vi alltid opplever noen følelse, er det umulig å ikke. En psykolog spesialisert analyser for hver av dem EFEsalud Følelser Grunnleggende spille en ledende rolle gjennom hele livet.
​Men hvem er jeg?
​Men hvem er jeg? MADRID / EFE-REPORTAJES / María Jesús Ribas fredag ​​26.12.2014 Vi trenger alle å vite hva vår sanne personlighet, men ofte vi er koblet fra vår mest intime og dyp sannhet. Avsløre ledetråder til vår autentiske selv og utvikle vår skjebne "Vi er alle født med en type personlighet som i alle tilfeller rammer en strålende skjebne," understreker Arancha Merino, en spesialist i emosjonell trening.
​Holde helse år
​Oppfylle år med helse MADRID / EFE / MARIOLA AGUJETAS mandag 03/11/2014 Det er målet for alle lever lenger, men gjør det i de beste forholdene. Det var frykten for å bli gammel; årene endrer kroppen vår, og vi må lære å lytte. Catalina Hoffman Mans bok hjelper oss. Forbedre kvaliteten på livet til eldre mennesker er nøkkelen Noe stopper oss å akseptere at årene passerer.