Kvaliteten sex gjennom ordene

Kvaliteten sex gjennom ordene

Kvalitet sex gjennom ordene

madrid / Efe / javier tovar fredag ​​10.03.2017

Risk, fantasy, villskap, lidenskap, rusen, vertigo ... dette er de ord som markerer kvaliteten på sex? Medvirkning, respekt, følsomhet, kreativitet, dybde, forståelse, ømhet, mykhet ... og disse at de har betydning for deg? Berta Fornés sexolog hjelper oss å sette ord og begreper for slik fri sex som moro, så intens som søt

Andre nyheter

  • Hva er den gylne regelen for seksualitet?
  • seksuell kjemi, hvorfor henfall?

"Vi lever i en tid lett å få tilgang til sex. På skolen og høyskoler er implementert sex utdanningsprogram. I media hver dag er det flere programmer med seksuelt innhold. I sosiale nettverk er det vanlig å snakke og finne relasjoner med det formål å oppnå seksuelle møter overfladisk. Lokal Det er forutbestemt til å gi dem. Sex er tilgjengelig for de fleste hvis du vet hvordan og hvor du skal lete, "forklarer Berta Fornés i dialog med EFEsalud, innledning for kvalitet sex.

Etter denne prologen, Berta advarer om at unødvendige risikoer som kan ha alvorlige konsekvenser, som for eksempel spredning av seksuelt overførbare sykdommer eller uønskede svangerskap kjøre.

legning

"I noen sektorer i samfunnet, spesielt blant unge mennesker, aspekter som medvirkning med par, forståelse, respekt, øyeblikk av ømhet og sødme undervalue ... det synes at dette 'ingen salg' eller engasjerer seg med en intens seksualitet og lidenskapelig, men likevel trekker mer og gjør oss vokse og modnes ", sier sexolog.

"I livet, det er forskjellige raser som er verdsatt og se etter ulike situasjoner og alle kan bli lovlig hvis utført med respekt for deg selv og menneskene rundt deg. Også i alle forhold kan du forvente ulike opplevelser og erfaringer. Det vil ikke være noe problem når du må være i samsvar med det du ønsker eller ser på den tiden. Problemene begynner når du godtar forhold som ikke går med deg, "contextualizes eksperten.

Berta Fornés analyserer en liste over ord.

Ord, kjønn og holdning

Tenderness / ømhet / Mykhet Ord synes lav, men jeg tviler på om de er alene i det offentlige og sosiale aspektet, og deretter i personvernet er mye mer relevant. Snakker av sødme, ømhet eller mykhet synes verken interessant eller attraktive i forhold til seksualitet, men kan være en positur.

Prudencia / tålmodighet Når jeg tenker klokt, tenker jeg på risikoen for sykdomsoverføring eller uønsket gravid. I denne forstand kan vi spille, men uten å risikere nakken. Som for tålmodighet, ikke rush eller rush, kjenner den andre personen, ha perspektiv, matchende beat, gi plass, og vet hvordan å vente; Dette er viktig i sex.

Respekt / Forstå / Toleranse Ikke gå foran den andre, og du må respektere hennes ønsker og smak, deres verdier, deres rytmer. Ikke gjør noe du ikke vil den andre personen. Synkroniser handling. Forståelse er avgjørende og er knyttet til å respektere, sier sexolog.

Risk / Fantasy / Passion / overrumpla / Ferocity Dette er ord som hvis elskere dele og sammenfaller med intensitet og villskap, er ikke noe problem. De er ord av begjær og seksuell opphisselse. Vanskeligheter oppstår dersom de samme kodene ikke blir delt i seksuelle handlinger og handlinger.

Passivitet / rutine / Monoton Det finnes situasjoner for å omgå, men noen ganger på visse tider kan være uunngåelig; vi må tolerere og ikke bekymre deg for mye. Par i lang avstand det er tider, og du må lære å overvinne dem. Hvis disse situasjonene er forbigående, skjer det ingenting, men hvis de sprer, stagnere og forbli der til å reagere.

Tre betong for kvalitet sex

ord.

Underkastelse Det er svært attraktive ord for å berike fantasy, men da i virkeligheten er de ikke. Noen filmer eller bøker lenker innlevering og spenning, selv om praksis kan være vanskelig. I alle fall hvis noen har holdningene til underkastelse og er i sin skala av verdier må respekteres, som andre seksuell praksis, sier Berta Fornés.

Dybde Det er kontrast til shallowness, som kanskje er for faller. En ungdom sektor har en tendens til å være flyktig og rask sex, men sex det er tider for alt. Utdype kjenner hverandre bedre, vokse sammen, kan det være slutt morsommere.

Kreativitet Det er viktig innovasjon, skape og finne opp farten, men ofte komplisert, selv om det er motgift til rutinen og monotonien.

"Innovations av sosiale nettverk gjør det hele mer overfladisk, men det er også sant at har hjulpet miste mye av skam," sier Berta Fornés.

Konklusjon fem punkter

  • La oss være praktisk, risikerer vi situasjoner tydelig men godt tenkt ut, så vi kan leve intenst, men vekk fra noen reell fare; i et sikkert miljø som klokskap er respektert både seg selv og andre.
  • La oss skape et sted for fantasi og mystikk, men med medvirkning, og hvor ikke mangler eller kjærlighet eller omsorg for paret, men krydret med mye lidenskap og engasjement.

  • La oss bli den beste allierte og la det være plass for oss selv og de rundt oss, fra frihet i oppførsel, og slik at vi kan utvikle vårt potensial til fulle, råder hun.
  • La oss være generøse og tolerant.
  • La fordommer til side og åpne våre sinn.