"Recycler @ s", når livet tvinger deg til å "gjenopplive" tusen ganger

"Recycler @ s", når livet tvinger deg til å "gjenopplive" tusen ganger

madrid / Efe / A.M.Belinchón / J.Tovar fredag ​​01.20.2017

Muligheten til å resirkulere forskjellige tider gjennom hele livet og håndtere disse endringene positivt, uten drama, er det sentrale budskapet i boken "Recycler @ s", journalisten Rocío del Cerro. En rute som hun påtok seg å prøve å være mer empatiske, klokere, mer fleksible ...

Andre nyheter

  • Elastisitet, nemlig med slag
  • Fornye seg selv og overvinne, respons til forvirring og desorientering

Boken er spesielt rettet mot de som, i likhet med forfatteren, har måttet tilpasse seg en uventet situasjon, og foreslår en positiv tilnærming av andre sjanser, basert på konseptet "boltre-borte" (brutt + borte), med henvisning til som må møte et nytt liv etter en smertefull opplevelse.

"Dette kommer fra å være ofre til hovedpersonene i livet," sa han til EFEsalud Cerro dugg Som etter 28 års arbeid i Telemadrid, det ble påvirket av ERE at kjeden brukt i januar 2013 og måtte "resirkulert seg selv", og søke nye horisonter i verden av informasjon og kommunikasjon.

"Det tjueførste århundre er det tallet av resirkulert hvor du bor og dør mye raskere tregere; hver gang vi har flere år å leve livet og bli gjenfødt til et annet, "sier journalist, også utdannet i statsvitenskap og en doktorgrad i sosiologi.

En annen ny funksjon i boken er "TA-TA up" (talent, ånd og over) at for henne, er "formelen utgang" for å begynne en ny fase konsept.

Del Cerro snakker av egen erfaring: "Jeg ønsker ikke bare dyktige folk rundt meg, ønsker jeg godmodig, folk som trekker de andre opp fra empati med andre," sier han.

Boken gir nøklene til å bli synlig på grunn, sier han, "talent er en del som utvikler innover og den andre mot andre, og det er svært viktig å ha en god reklame for oss selv."

Resirkulert ved forpliktelse eller gode

Resirkulerer @ s (Open University Editions, samling samfunnsvitenskap), samler inn data og erfaringer fra mennesker er resirkulert forpliktelse eller hengivenhet.

"Vi lever i en tid med andre sjanser; Vi har 60 års repeterende liv og leve det fungerer, sentimental, personlige kriser, "sier Rocío.

Journalisten, som blir hans begrep boltre-gone skrap arbeidere etter å ha mistet jobb, understreker viktigheten av å utvinne synlighet etter tøffe og hjerteskjærende opplevelser, og extols beslutningen om å ta fatt på veien til å starte på nytt, men ikke fra null: "Starte fra bunnen er et alminnelighet. De som vet, blir resirkulert med en lys og ren ryggsekk, økologi praksis og vet hvordan de skal gjøre det de har, gjenskapt og drømme en ny fremtid som utgangspunkt. "

Hvordan jeg kom til å skrive en bok om gjenvinning og andre hender, ber Rocio å svare: "Fordi når jeg falt og ble knust, og noen av disse brikkene, og mange flere jeg ble en ny versjon, vil jeg si som i stor grad forbedret meg. "

Boken på omslaget, som en tag, søkeord relatert til gjenvinning, som "skape", "mulighet", "erfaring", "evolusjon" tør "" ned "" endring "" fremtiden "" elastisitet "eller" restart", blant andre.

Rocío del Cerro, som også har deltatt i arrangementer som internasjonale kongressen om robusthet, Kongressen for europeiske entreprenører, Forum for inkluderende entreprenørskap eller maraton Coaching for sysselsetting, eksponerer slutten av boken en rekke små tips for folk i resirkuleringsprosessen.

Her er noen:

  • Folk har igjen fått jobb, men har ikke vært i stand til å gå finne seg selv. Ikke gå glipp av.
  • Ingen er perfekt, perfekt er en bummer.
  • Din partner kan forlate deg, ditt arbeid kan la deg, du kan ikke forlate. Noen må gå for deg. Deg.
  • Er du sikker på at din ex-partner er et stort tema for samtalen?
  • Lær deg å si nei når du ønsker å si nei.
  • Enhver siste var ikke noe bedre, kanskje tryggere.
  • Vi er nå resirkulert av plikt, men generasjoner vil komme til å bli resirkulert av hengivenhet.
Den legger også et kapittel som heter "Tales of resirkulering" i 25 minimalistiske historier, i noen få setninger; og lukker boken med disse ordene: "Recíclate ingen skade, ingen skade. Hvis du kommer til å gjøre, nyte. Jeg er resirkulert. Hver dag er vi mer".