Fjerne en tatovering, verk av en spesialist

Fjerne en tatovering, verk av en spesialist

Fjerne en tatovering, verk av en spesialist

MADRID / EFE / BRENDA MOLINA mandag 11/18/2013

Det blir stadig vanligere for noen bære en tatovering, derfor er også mer vanlig de som omvender seg fra å ha en. For nå, er den medisinske laser den eneste muligheten til å falme bildet av kroppen uten å forårsake skade eller arrdannelse og bør bare brukes av en fagmann

Motta en tatovering bør ikke tas lett på, ikke bare av estetiske grunner, men også for helse, som noen av de stoffene som finnes i blekk kan forårsake alvorlige allergier. Faktisk er det en grunn til at mange mennesker velger å fjerne utformingen slitt på huden.

Liker å finne en tattooist, finne noen som pensjonere bør ta tid, er det viktig å behandle en hud spesialist som har det riktige verktøyet til å skade så lite som mulig i området.

Den Adriana dermatopatóloga Ribe snakker om fotoakustisk teknologi, som bruker vibrasjoner i stedet for varme for å bryte ned partiklene.

"Som vi produserer mye vibrasjon i nanosekunder, er mange pulser genereres og laseren leder disse pulser til det samme lag av huden og således ha kontroll av energi. Det er lasere som ikke har denne muligheten, og nå epidermis forårsaker arr ", sier eksperten Ribe Clinic Barcelona.

Slett for alltid

Teknikken innebærer passerer lasers tatovering blekk for å bryte opp i små biter som deretter legemet fjernes og varigheten av en sesjon varierer avhengig av størrelsen på tegningen.

"Det er irriterende, men det er ekstremt rask. Folk forteller deg det gjør vondt nesten som når de setter den. En tatovering på 10 centimeter kan ta omtrent ett minutt. Det er som en eksplosjon, varme notater når blekket er mer fragmentert, "forklarer Ribe.

Tilsvarende antall timer som kreves er avhengig av hver enkelt person; Imidlertid merker Dr. indikerer måte som kan variere fra 8 til 10

"De utføres hver 2 eller 3 måneder, med unntak av mørke skinned mennesker, hvor de hver 3 eller 4 fordi det fungerer med lavere ikke generere en dose hypopigmentering", sier han.

Ved slutten av hver time, anti-inflammatorisk krem ​​dermatopatóloga sted i den sone som, bærer ingen blødning eller skorpedannelse, ikke trenger noen annen behandling for pasienten.

Bare i kyndige hender

Adriana Ribé understreker viktigheten av å lete etter en spesialist for å utføre prosedyren med laser fordi foruten resultatene vil bli bedre, kan det bedre kontrollere situasjonen i nødstilfeller.

"Det er folk som selv kan du dø. Du flytter et stoff i blodet til en person, og hvis det er allergisk, kan du gi hjertestans. Logisk, vil en lege behandler det bedre enn noen som gjør og fjerner tatoveringer, "understreker han.

Før tatovering ...

For eksperten er det viktig å vite en rekke detaljer før du fortsetter å fjerne tatoveringen; Men mesteparten av tiden er at pasienten er klar over informasjon som bør bli spurt før utforme.

En av de viktigste er sammensetningen av det blekk som injiseres, fordi hver farge har forskjellige elementer som, i tillegg til å forårsake allergier, gjør dem vanskelig å fjerne så med grønt, lys og fluoriserende blå, gul, oransje .

"Hvis de kan gi den til bedre å skrive fordi hvis noe skjer med deg, eller ønsker å ta den av, kan du vet hva du har injisert raskere og hjelpe", sier Ribe.

I tillegg må man vite hva hudlaget blir introdusert blekk og se etter ekspert for å sikre en tatovering på nivået av dermis, fordi det er lettere å fjerne.