Eldrehjem homo

Eldrehjem homo

det faktum at det mellom eldre er ennå ikke fullt ut akseptert trend homoseksuelle Det gjør det komplisert enn heterofile og homofile leve sammen under ett tak. Dette er problemet som er eldre LGTB pårørende trenger for å leve i boliger. Ifølge studien LHBT eldre 50 + homofile, bifile og trans Institutt for sosialt arbeid og sosiale tjenester og konsernet for forskning og nyskaping i sosialt arbeid ved Universitetet i Barcelona Violeta Quiroga 2016, bare 6,2% av LHBT går til sykehjem, hvor blant befolkningen generelt prosentandelen er 12%. I denne studien ble understreker det særlig lite bruk av vanlige tjenester (2,1%) av skjermet hus (1,2%) og oppholdstid (0,4%).

Sosiale fagfolk i denne sektoren tyder på at en av grunnene til at disse eldre menneskene er utelatt av disse er tjenestene fordi vanligvis familie som fører dem til boliger, men mange LHBT folk ikke lenger har familie, aldri de har hatt, eller har kuttet forholdet.

Til dette må vi legge til at de er hevet og organisert de fleste av dem hindrer homofile menn og kvinner sitte med komfort og velvære nødvendig å akseptere dem som deres hjem. Hva er løsningen på denne situasjonen? Det ene er at den gamle kontrakten tjenestene til en medhjelper til å møte deg i ditt eget hjem, men dette alternativet er enda mer utsatt for å leve alene Hvis du ikke har en annen sosial sirkel. Et annet alternativ som gjenstår er å 'gå tilbake til skapet' med all den emosjonelle negativ ladning, mentale, og selv fysisk, at denne beslutningen innebærer.

I Spania er det de som begynte å oppdage dette problemet for noen år siden, noe som førte dem til å gi en mer hensiktsmessig løsning for disse menneskene gjennom etableringen av eldrehjem homo En var den som ble åpnet i Madrid i 2014, takket være den Foundation 26 desember Der levende mennesker eldre enn noen seksualitet, inkludert heterofil.

Men hensikten med administrasjoner er inkludering og aksept av LHBT seniorer i eksisterende boliger, forming og informere de samfunns helsearbeidere riktig å fremme inkludering, ikke behovet for å skape forskjellige områder.