Risikoen for oral kjønn.

Risikoen for oral kjønn.

Selv om oral sex bærer en nedre risiko for overføring av smitte sammenlignet med andre seksuelle praksiser som anal eller vaginal penetrering, bør vi ikke tror at det er fritatt fra dem i det hele tatt. I tillegg orogenital kontakten som oppstår når du utfører oral sex kan også ta visse problemer i form av seksuelt overførbare sykdommer er bekymret.

Ved praktisering fellatio, cunnilingus eller Anilingus, membraner munnslimhinnen og genital kontakt, dele ulike væsker og mulige skader som kan reise virus og bakterier med direkte pass til kroppen vår.

Hvis vi snakker om skader, vi betaler spesiell oppmerksomhet til både tilstedeværelsen av sår i underlivet eller anal området. Slik som forekomsten av blødning under praksis, også inkludert blod fra menstruasjon Således, i forhold til det orale området blir sår, magesår, sår i munnen og til og med blødende tannkjøtt som kan være en bakteriell inngangsdøren.

Når det gjelder sexvæske sendere Marker utflod og sædvæske Varsel man at sistnevnte er de mest virusmengde presenterer, slik at risikoen vil øke i orogenital uten kondom hvor utløsning inne i munnhulen er gitt.

AIDS, HPV, STD, oral cancer ...

Mellom STI overføring. som kan overføres gjennom disse ledninger, kan vi finne den acquired immunodeficiency syndrome (AIDS), seksuelle fluida som entrer kontakt og den mulige tilstedeværelse av blod infisert med HIV fra små sår. Selv om sannsynligheten for at omstendighetene tillater for at dette skal skje er relativt lav, ikke er null, så for forsiktig.

Vi må også ta hensyn til risikoen for overføring av humant papillomavirus (HPV) gjennom kontakt mellom slimhinner der det bor. I de fleste tilfeller, er kroppen i stand til å kjempe alene denne type tilstand og viruset ikke vises, men det er mulig det kommer utviklet. Et viktig faktum er at det finnes studier som varsler om en mulig kobling til utbruddet av muntlig og orofaryngeal kreft typen, som i Spania ca 20% av eggstokkreft er forårsaket av virus, og trenden er økende.

Til slutt minnes at en annen mulig risiko for oral sex er at det også kan utløse sending av sykdommer slik som herpes, gonoré, klamydia og syfilis, blant andre, slik det vil være avgjørende for riktig å beskytte de midler som har evne forplante med råd du gir nedenfor.